Principal » Internet » Orange se mișcă cu o rețea de 5g sub un brand # Hello5g. Există o serie de domenii și o listă de dispozitive disponibile

Orange se mișcă cu o rețea de 5g sub un brand # Hello5g. Există o serie de domenii și o listă de dispozitive disponibile

Internet : Orange se mișcă cu o rețea de 5g sub un brand # Hello5g. Există o serie de domenii și o listă de dispozitive disponibile

5G de la Orange Polska a început. Gama a acoperit aproape 400 de sate și aproximativ 6 milioane de locuitori. Pentru clienții unor tarife de abonament, accesul la o rețea 5G va fi lansat automat și gratuit.

Orange conform anunțurilor anterioare lansează o rețea de 5G sub marca # Hello5g. Gama include următoarele orașe și împrejurimile lor: Varșovia, Lodz, Plock, Poznan, Wroclaw, Silezia Superioară Industrial District, Cracovia, Kielce, Opole, Częstochowa, Rzeszow, Bielsko Biala. Rețeaua se bazează pe banda de 2100 MHz.

Orange anunță că ori de câte ori este posibil, numărul de canale acceptate va crește. Studiile pe teren sunt deja în curs de desfășurare, dar sunt încă necesare autorizații. Nu se știe când guvernul alege un nou președinte al Uke, nici când va avea loc licitații de frecvență pentru o rețea de 5G. Așa cum spune șeful Orange: "Aceasta este stadiul inițial al construcției unei rețele cuprinzătoare 5G ".

În plus față de rularea rețelelor de 5G în aproape 400 de orașe, Orange se mândrește cu un portofoliu larg de dispozitive. Este vorba de șapte smartphone-uri: Xiaomi Mi 10 Lite, Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 10 Pro, Motorola Edge Velvet LG, Huawei Huawei P40 și P40 Pro. Dispozitivul va intra mai târziu în iulie, iar Orange promite să extindă oferta în viitor.

5G portocaliu - în care abonamentele pe care le puteți utiliza?

Clienții Polonia Orange care au cumpărat anul 12 martie 2020, fie mai târziu Pachetele Plan Mobile 75 Abonament Orange Love Extra / Premium va beneficia automat de rețea și gratuit 5g. În cazul clienților de afaceri, acest lucru se aplică subscrierii planului companiei L sau XL, achiziționat la 24 februarie sau mai târziu. Persoanele care beneficiază de planul companiei pot achiziționa acces la 5G pentru afaceri pentru o lună 9,90 zł.

5G în Orange - Harta de acoperire a rețelei

Gama de 5G a fost acoperit de aproape 400 de orașe, care se traduce în 6 milioane de locuitori. Și ce situația pentru orașele individuale arată? Pe harta Orange 5G, lipsa de tri-city este în ochi imediat. Desigur, rezidenții în curând din Gdansk, Gdynia și Sopot vor putea, de asemenea, să utilizeze rețeaua 5G. Situația arată, de asemenea, slab în Wroclaw. Pe de altă parte, Orange trebuie să fie mândru de aglomerația de la Varșovia.

Harta Orange 5G Gama - Varșovia și Płock

Harta intervalului Orange 5G - Lodz

Harta Orange 5G Gama - Cracovia

Harta de acoperire Orange 5G - Wrocław

Acoperire Harta Orange 5G - Regiunea Industrială Silezia Silesia

Harta Orange 5G Gama - Poznań

Harta generală a Orange 5G - Rzeszów

Harta de acoperire Orange 5G - Bielsko-Biała

Orange Harta Range 5G - Kielce

Harta Orange 5G Gama - Częstochowa

Harta Orange 5G Range - Opole

Programe

Actualizări actualizează produsele noi Vezi mai multe> OktInternetBises

Recomandat
Lasă Un Comentariu