Principal » Internet » Portocaliu nu este singur. T-Mobile Lupte cu un eșec grav (actualizare)

Portocaliu nu este singur. T-Mobile Lupte cu un eșec grav (actualizare)

Internet : Portocaliu nu este singur. T-Mobile Lupte cu un eșec grav (actualizare)

Dacă nu funcționează cu Internet pentru T-Mobile, tu nu ești singur. Operatorul încearcă să elimine un accident major, care a acoperit diferite părți ale polonezului și împiedică clienții să se conecteze la LTE. Probleme similare cu o săptămână în urmă a avut Orange, cu care T-Mobile dezvoltă o rețea împreună.

Aplicațiile provin în principal din Varșovia și Toruń, dar există și probleme în Poznan, Katowice, Wrocław și Tri-City. Puține rapoarte ajung, de asemenea, de la Łódź.

Operatorul a confirmat pe Facebook că are probleme serioase în mod semnificativ și cere răbdare. Am postat un conținut complet al declarației de mai jos.

Dragă, confirmăm că puteți avea probleme în utilizarea transmisiei de date în LTE timp de câteva zeci de minute. Puteți trece temporar la 3G - simțiți îmbunătățirea și, între timp, tehnicienii noștri lucrează puternic la restaurarea serviciilor la un nivel obișnuit.

Vă vom oferi o bază regulată despre progresul lucrărilor, deci nu este nevoie să sunați la biroul de service al abonatului nostru;)

Ne cerem scuze pentru inconveniențe, ne cerem iertare pentru orice inconveniență!!!

Aparent, biroul de servicii pentru clienți are, de asemenea, probleme, nepregătite pentru primirea avalanșelor de conexiune de peste 22 de ani. Este imposibil să nu observați că multe aplicații provin de la jucători frustrați în Pokemon Go, care folosesc seara caldă încearcă să prindă creaturi fantastice.

Puteți comuta temporar transmisia pe telefoanele 3G și încercați să utilizați o conexiune la internet mai lentă la T-Mobile. Unii, totuși, susțin că această conexiune nu funcționează. Cu toate acestea, fiecare minut se îmbunătățește și mai mulți utilizatori se pot conecta la LTE din nou. Problemele pot avea, de asemenea, utilizatori de alte rețele ale căror operatori cooperează cu T-Mobile.

Actualizați

T-Mobile a fost coped cu o problemă, iar bonusul atractiv pregătit pentru clienții săi. Iată mesajul oficial al telecomunicațiilor:

Ieri, o problemă a avut loc în timpul lucrărilor planificate de actualizare în rețeaua T-Mobile. Ca urmare, sistemele noastre de rețea nu au putut verifica accesul părților clienților la serviciile de transmisie de date pe rețeaua LTE. Acest lucru a rezultat în partea dvs. nu a putut profita de transmiterea de date în această tehnologie. Din fericire, noaptea am reușit să eliminăm problema și să restaurăm eficiența completă a rețelei. Cu toate acestea, ne pare rău că ați îndeplinit dificultățile dvs. în utilizarea serviciilor.

Ca scuze pe care o avem pentru dvs. GB gratuit de date pentru utilizare în toate sâmbăta și duminica până la sfârșitul lunii iulie. Toate clienții T-Mobile și Heyah pot profita de pachetul, indiferent dacă au simțit dificultăți cu utilizarea serviciilor noastre sau nu. În fiecare sâmbătă și duminică, fiecare dintre voi, activăm automat un pachet de 10 GB pentru orice utilizare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu