Principal » Internet » Probleme de portocale și neobișnuite cu fibră optică. Cauza eșecului este șobolanii

Probleme de portocale și neobișnuite cu fibră optică. Cauza eșecului este șobolanii

Internet : Probleme de portocale și neobișnuite cu fibră optică. Cauza eșecului este șobolanii

Internetul nu funcționează? Poate într-un bloc sau rozătoare de casă sunt nebuni. Deoarece cheaturile portocalii, este un motiv surprinzător pentru problemele de acces online.

În amploarea anului, eșecurile rețelei de fibră optică cauzate de rozătoare sunt OK. 20%. Toate cazurile de deteriorare raportate - dezvăluit pe blogul Orange Wojciech Jabczyński, purtătorul de cuvânt al operatorului.

20%. eșecul este foarte mult. Tehnicienii se luptă cu problema și chiar pregăteau o hartă în cazul în care există cele mai rozătoare. Clusterul principal pare a fi mai orientat spre Polonia, dar cel mai interesant este că ele sunt, de obicei, o zonă de frontieră apropiată.

În locurile în care șobolanii și alte animale care trăiește în cabluri prins, operatorul întărește cablul de oțel cu bandă. O altă metodă este de a plasa fire în așa-numitul. Secundar de canalizare din conductele HDPE.

Nu știm cum arată în cazul altor operatori - deci niciunul șobolan lăudat.

Problema pare absurdă, dar poate afecta cu adevărat și mai mulți poli. În 2019, ministrul digitizării a declarat că fibra optică va apărea "în fiecare casă în trei ani ".

Toate clădirile rezidențiale din Polonia trebuie să aibă acces la rețeaua de fibră optică. Pot avea, de asemenea, acces la fonduri (de preferință pașnice) pentru a vă elibera de șobolani.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Accesorii Accessoriessmart

Recomandat
Lasă Un Comentariu