Principal » Internet » Spuneți despre datele pierdute și câștigați o licență pentru Ashampoo Backup Pro!

Spuneți despre datele pierdute și câștigați o licență pentru Ashampoo Backup Pro!

Internet : Spuneți despre datele pierdute și câștigați o licență pentru Ashampoo Backup Pro!

Actualizați Vă mulțumim că ați împărtășit povestile noastre cu noi, separați licențele pe care le-am avut nu era ușor. În cele din urmă, cu toate acestea, după ce cheia de licență pentru Ashampoo Backup Pro sunt primite de către utilizatori: Licker, Yahoob3, Edmun, Cmelak, Lubicz, Crowbme, Marson1, Tomi915, Roninpn, Canaris1978, Ultimathule, Karol221-10, Domker, Clouseau, Kilijanek.

O descriere obligatorie a fiecărui program pentru crearea și gestionarea resurselor începe cu o expresie disparabilă pentru coincidiile pe acestea și aceste. Așa cum am finalizat acest lucru, vă invităm să vă familiarizați cu programul destul de de succes AshampoBackup Pro. Acesta este un instrument avansat și convenabil.Nu trebuie să plătiți pentru dvs., puteți participa la unul simplu, în care avem 15 licențe pentru mână.

Noua versiune a Pro AshampoBaBackup Numebered 11 Odpodstaw a fost reproiectată astfel încât să optimizeze backup-urile Zarównoplików și folderele și toate partițiile și Przechowywaniezarówno pe propriile lor medii, precum și în nor. Scrierea deschiderii copiilor tuturor partițiilor, înțelegem și sisteme de partiție. Acest program vă permite să recuperați rapid un sistem de la exterior sau copiile din rețea, prin aplicația dvs. de boot care acceptă UEFI.

Ei vor aprecia pe cei care se tem de deprecieri ca urmare a infecției cu ransomware - o licență pentru programul Dobaccup este mult mai ieftină decât ocupantul solicitat de medici. Când forțat să sute deschise, atașament, în cele din urmă face clic pe aceasta alilved, readucerea sistemului la locul de muncă va dura câteva minute, nu va costa nimic.Operațiuni pe copii de rezervă au loc în fundal, iar ifclubomputer este puternic încărcate, acestea sunt oprite.

Ashampoo Backup Pro vă permite să stocați copii atât la nivel local, cât și în cloud. Ele sunt susținute.în. Google Drive, OneDrive andDropBox, precum și serviciile oferite de unele companii de hosting.Copiați imaginile sunt create într-o formă incrementală, datorită unui spațiu foarte mic, fișierele modificate atașate următoarele imagini diferențiale. Fără proces, este posibil să se asigure întregul proces prin intermediul unei considerații a tastelor AES de 256 de biți.

Instrumentul din ultima sa tranșă ar trebui să apeleze la toți cei care Îi place Windows 10 - este utilizat excelent în proiectarea acestei interfețe de sistem și în mod semnificativ bardytic decât versiunile anterioare.

Cumpărați Ashampoo Backup Pro în cea mai recentă versiune (și cu o reducere) pe care o puteți afla în noi înșine. Cu toate acestea, dacă doriți să obțineți o licență gratuit, ne pare rău pentru competiție. Condițiile sunt simple - până în prezent, până la miezul nopții în comentariul cel mai rău accident al pierderii datelor cu care ați venit sau despre ce ați fost martori direcți. Cititoare de plastic - Autori ai celor mai interesante comentarii - Avem 15 licențe pentru program. Comentariile sunt ascunse până la sfârșitul concursului, astfel încât să nu vă urmăriți reciproc.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu