Principal » Internet » Opera introduce sincronizarea parolei securizate și fundalul animat

Opera introduce sincronizarea parolei securizate și fundalul animat

Internet : Opera introduce sincronizarea parolei securizate și fundalul animat

Mulți utilizatori ai Noii Opera încă nu au unele opțiuni care își amintește de telespectatorii clasici. O versiune 32 care introduce câteva schimbări interesante și produse noi au mers la canalul dezvoltatorului. Sincronizarea a fost extinsă la un alt element și, în plus, aplicația a devenit mai multumită pentru ochi. În curând, aceste schimbări vor merge la versiunea stabilă.

Cea mai importantă schimbare în noua versiune este opțiunea de a parolelor Sincronizare. Acum opera poate deja sincroniza între diferite aranjamente ale filei, istorie, în prezent carduri deschise, setări, precum și parole. Este important faptul că utilizatorul are o alegere cum să protejeze datele de conectare stocate în baza de date. În mod prestabilit, acestea sunt criptate parolei noastre principale în contul Opera, pe serverele sunt, prin urmare, stocate într-o formă mai sigură. În setările veți găsi o opțiune de a alege o parolă de criptare a parolei complet separată.

Aceasta este o soluție bună, deoarece permite o protecție suplimentară pentru datele sensibile, și după ultimul atac asupra LastPass, probabil, nu toată lumea va dori să utilizeze manageri specializați în protejarea acestui tip de informații. Un plus interesant, de asemenea, meditează fundaluri care debutați doar în această versiune. Unul dintre ele poate fi găsit în add-on-urile Opera - după instalarea ecranului de pornire și a setărilor. Vom vedea o vizualizare animată de tabără. Până în prezent, o animație poate provoca o utilizare ușor mai mare a procesorului, dar aceasta este doar prima versiune și dezvoltatori promite să se perfecționeze.

În plus, au fost introduse câteva schimbări delicate ale interfeței, deoarece un exemplu este fereastra de interogare a utilizatorului, indiferent dacă operă va fi browserul său implicit - până acum o astfel de întrebare a apărut sub forma unei benzi separate afișate sub o listă de o listă de o listă de cărți, care nu au fost în întregime lizibile și, în plus, ar putea fi interpretate ca o adăugare nedorită. În versiunea 32, a existat, de asemenea, oa doua versiune a mecanismului Turbo pentru a accelera încărcarea paginilor în caz de conexiuni libere. Producătorul, cu toate acestea, nu oferă detalii legate de. Se știe că compresia este de a scrie chiar mai bine decât până acum.

Dezvoltatorii au îmbunătățit multe dintre erorile raportate, au introdus, de asemenea, îmbunătățiri diferite. Vă încurajăm să încercați Opera pe care o veți găsi în programele site-ului nostru. În același timp, subliniem că versiunea 32 este o ediție de dezvoltatori care se poate comporta instabili. Din fericire, îl puteți folosi din celălalt browser instalat lângă o ediție stabilă a Operei.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu