Principal » Internet » Opera Max a acceptat deja servicii de muzică, dar merge un bowler

Opera Max a acceptat deja servicii de muzică, dar merge un bowler

Internet : Opera Max a acceptat deja servicii de muzică, dar merge un bowler

Aplicație de operă Max concepută pentru dispozitivele Android, utilizări oferite de serverele de operă pentru a comprima datele, astfel încât utilizatorii să câștige capacitatea de a salva megaocteții prețioase de transmisie de date. Versiunea actualizată a aplicației acceptă, de asemenea, servicii muzicale, dar abordarea creatorilor la această problemă lasă unele îndoieli cu privire la succesul acestei funcții.

Opera a anunțat că Max va sprijini de streaming, printre altele, astfel de servicii muzicale, cum ar fi Muzică YouTube, sau Slacker Radio. Potrivit asigurărilor producătorului, aplicația va permite utilizatorului să economisească până la 50% din date. Calcule similare, compania a pregătit mult mai mult, dar problema esențială nu a fost ridicată: dacă doar de economisire pe muzica de transmisie este ceea ce utilizatorii așteaptă servicii muzicale?

Este greu de spus că muzica YouTube ar putea fi o concurență reală pentru vestici sau muzică Apple în viitorul apropiat. Și cei care se opun noului Google, pentru acum Opera Max nu acceptă. Programul poate fi de fapt o primă aplicație care poate optimiza streaming video și muzică, dar este dificil să se determine că acest lucru va satisface aprobarea specială a numărului tot mai mare de utilizatori ai celor mai populare streaming.

"Problema" constă în faptul că cele mai populare servicii din versiunea plătită oferă o metodă rapidă și convenabilă de descărcare a fișierelor în memoria dispozitivului. Și că, într-o situație în care veți fi trași prin Wi-Fi va reduce costurile de transmisie la zero, nu la jumătate. În cazul conturilor libere, este dificil să se determine că mobil aplicația Spotify sau DeeSer este o soluție deosebit de convenabil: Nu e de mirare că posibilitățile extrem de limitate de a alege muzica sunt mai degrabă pentru a încuraja utilizatorii să cumpere un cont premium decât să constituie o reală alternative, deși mai săracă. Chiar dacă datorită operei, va trebui să plătiți mult mai puțin.

O altă problemă este dacă de a economisi bani în detrimentul compresiei muzicii este ceea ce utilizatorii au nevoie. Cu atât mai mult pe lângă versiunea plătită de maree, și deci nu este un zbor de sus. Cu toate acestea, aceasta este o întrebare subiectivă și poate deveni subiectul discuțiilor persoanelor capabile să audă diferențe în ordinea mai multor kilobyte pe secundă. Opera recunoaște potențialul de streaming de servicii muzicale, care, desigur, ar trebui să fie lăudat. Este dificil de spus că, în forma actuală a Operei Max, s-ar putea întâlni cu răspunsul entuziast al iubitorilor acestei metode de a asculta muzica în rețea.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu