Principal » Internet » Opera Apps Club. În loc de magazinul de închiriere sau Netflix pentru aplicația

Opera Apps Club. În loc de magazinul de închiriere sau Netflix pentru aplicația

Internet : Opera Apps Club. În loc de magazinul de închiriere sau Netflix pentru aplicația

Opera dorește să scuture un model de afaceri tipic pentru piața de aplicații mobile. Compania a anunțat că lansează serviciul Opera Apps Club numit "Netflix pentru aplicația ". Programele trebuie să fie disponibile după plata unui abonament lunar pentru un operator de telefonie mobilă.

Ideea pentru serviciul Opera Apps Club este simplă. Acesta se bazează pe Bemobi, cumpărat de o companie în vacanță 2015. Bemobi a introdus un model de cumpărare o cerere de subscriere în țările din America Latină, iar acum opera va folosi serviciul pentru a dezvolta această idee pe o scară globală.

După plata abonamentului cu operatorul de telefonie mobilă, veți putea descărca aplicațiile care vor fi amplasate în Opera magazinului. Pe piața indiană este un nivel scăzut, ok. 40 de cenți pe lună. Contele includ, de asemenea, programe mai avansate, de ex. Jocuri, care în Google Play, App Store sau în magazinul Amazon pot fi foarte scumpe.

Serviciul sa mutat oficial pe 9 februarie a acestui an., iar primul său partener va fi o rețea de telefonie mobilă din India, ideea celulară. Acesta este al treilea operator pe piața indiană în prezent ok. 170 de milioane de clienți. Rularea Apps Club, Opera vrea să coacă două arde pe un foc. În primul rând, el intenționează să intereseze programatorii cu oferta sa, convingătoare că scrierile de scriere sau prin plasarea unor operatori deja existenți în magazin vor avea acces la un grup imens de clienți noi. Aici, cu toate acestea, întrebarea cheie este modelul așezării dintre dezvoltatorii de aplicații, operatorii de telefonie mobilă și operă.

În al doilea rând, opera dorește să utilizeze potențialul așa-numitele piețe. Țările emergente, în principal India și Brazilia și alte țări din America de Sud. Există mulți oameni nu au un card de credit sau de debit și, prin urmare, nu pot descărca programe plătite de la magazinele online cu aplicații. Acestea sunt piețele uriașe pentru companiile de telecomunicații, după cum este evidențiat de mai mult aproape 200 de milioane de clienți indieni idei Cellular.

În prezent, Opera Club Apps (cunoscută anterior sub numele de Bemobi) operează în 19 țări, cooperează cu 34 de operatori de telefonie mobilă și doi producători de smartphone-uri. Opera Apps Club pentru următoarele luni este de a începe operațiunile din întreaga lume. Este această idee pentru a se pune reciproc pentru o bucată de tort cu o piață semnificativă a companiei de aplicații mobile pentru a verifica? Având în vedere prețul pe care ideea de celular, o taxă atât de scăzută pentru accesul nelimitat la aplicațiile mobile, oferta poate fi tentantă. Competiția de operă este totuși jucători foarte serioși, ceea ce duce la mari programe de cumpărături. Și este posibil ca mișcarea Operei să le încurajeze să își pregătească propriile propuneri, în special pentru clienții din țările emergente.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu