Principal » Internet » Opera 44 în canalul de dezvoltare: Protecție împotriva suportului malware și a barei de atingere

Opera 44 în canalul de dezvoltare: Protecție împotriva suportului malware și a barei de atingere

Internet : Opera 44 în canalul de dezvoltare: Protecție împotriva suportului malware și a barei de atingere

Opera tocmai a prezentat prima actualizare în acest an: o versiune de browser 44 a apărut în canalul de dezvoltare. Probabil că va fi puțin mai bine înainte ca noile produse prezentate aici să meargă la versiunea stabilă, care nu schimbă faptul că merită să o privească astăzi. Și Opera a pregătit din nou o mulțime de caracteristici noi.

Primul dintre acestea este suportul de afișare a barei de atingere în noul Mac Books Pro. După cum știți, acesta vă permite să afișați conținut diferit în funcție de acest program care rulează. Opera nu utilizează acest potențial într-un mod deosebit de inovator. Prin urmare, butoanele de navigație dintre pagini și cărți reprezentate de site-urile Favikony vor fi afișate pe ecran.

Un număr mai mare de utilizatori de operă vor putea să utilizeze următoarea știre: implementarea API-ului de acreditare, care în crom a apărut în luna mai. În general, interfața servește la extinderea automatizării detaliilor de conectare. În Managerul parolei de browser, în plus față de datele de conectare și parolă standard, pot fi stocate date suplimentare privind identitatea stocată, precum și furnizate din exterior.

Opera 44 este, de asemenea, mai bine să se ocupe de suportul video: acesta va fi accelerat chiar și pentru fișiere care nu utilizează specificațiile MSE. În plus, creatorii browserului declară că Opera va proteja în mod eficient împotriva software-ului dăunător care dorește să afișeze site-uri web în ea. Instalatorii versiunii dezvoltatorului Opera 44 pot fi găsite pe blogul browserului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu