Principal » Internet » Opera 44 disponibilă: TouchBara Service și știri din ultimul crom "A

Opera 44 disponibilă: TouchBara Service și știri din ultimul crom "A

Internet : Opera 44 disponibilă: TouchBara Service și știri din ultimul crom

Ieri Opera a publicat o altă versiune de testare a browserului său, iar astăzi a apărut deja o nouă versiune stabilă. Deși proiectul Reborn, care presupune o interfață de răcorire semnificativă, generează tot mai mult interes, apoi în noul Opera 44 am primit alte știri.

Cu toate acestea, ei vor profita de ei. Cea mai mare noutate este serviciul pentru tactil Bar în noile MacBooks. Creatorii browserului au decis în mod rezonabil să reprezinte cărți pe ea sub formă de dreptunghiuri rotunjite. Acesta este un avantaj față de Safari, care pe ecranul tactil afișează miniaturile părților, în astfel de dimensiuni, cu greu lizibile.

Restul de știri din operă au intrat sub masca, totuși, rezultă din modificările introduse la motor ca parte a lucrării de pe crom. Opera, prin urmare, utilizează deja, la fel ca Chorm 57, de la bugetul de timp pentru cardurile de fundal, datorită căruia are o măsură mai mică pentru a încărca procesorul CPU. Mai mult pe acest subiect am scris în contextul introducerii timpului de timp la Chrome 'a.

Un alt nou este deja disponibil în Chrome, iar Firefox a primit-o înainte. Este vorba despre sprijinirea webasperbly, un limbaj de nivel scăzut prezentat ca un potențial succesor JavaScript, la care aparțineți viitorului jocului în browsere. Cea mai recentă versiune a Operei poate fi găsită în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu