Principal » Internet » Opera 24 va intra pe card și Hidpi pentru Windows

Opera 24 va intra pe card și Hidpi pentru Windows

Internet : Opera 24 va intra pe card și Hidpi pentru Windows

Nu mai departe, cu o săptămână în urmă, am informat despre schimbări în Opera 23 - browserul norvegian câștigat "inima ", permițându-vă să adăugați marcaje, clipboard și părinți de plecare. Desigur, programatorii lucrează la ea încă, care poate fi văzut după schimbările pe care se pregătesc în versiunea 24. De asemenea, poate ca utilizatorii de editare mai veche a acestui software, deoarece va fi o funcție bine-cunoscută, previzualizarea cardurilor deschise.

Pentru a vă familiariza cu cele mai recente modificări, trebuie să descărcați versiunea de testare a browserului dvs., Opera Următorul. Aici găsim funcția de previzualizare a cardului deschis. Pentru a profita de aceasta, vă implicați doar cu o carte pentru o altă carte decât cea deschisă în prezent. Browserul va afișa previzualizarea în vizualizarea paginii. Aceasta diferă semnificativ de soluția cunoscută din Opera 12 și edițiile mai vechi - Previzualizarea nu este deschisă chiar sub card, dar trimiteți-ne o pagină activă. Deși nu afișează modificări care au loc pe pagină (de ex. Imaginile animate, cele slider), prezintă întotdeauna cele mai recente „obturatorul “, pagina de la momentul activării opțiunii de previzualizare. Această opțiune este, de asemenea, depinde de ceea ce ai făcut mai devreme în fila previzualizare. Dacă ați rulat pagina în jos, previzualizarea va conține doar un fragment vizibil în browser.

Această caracteristică nu este încă stabilă. În cazul afișajelor Mac OS X și Retina, sa decis să dezactivați funcția Hidpi datorită performanței scăzute și netezitei Animației Preview. Cu toate acestea, este posibil să o re-activați prin schimbarea setărilor steagurilor # Enable-Tab-Preview-In-Hidpi Situat în setările browserului intern de la Opera: // steaguri /. Echipa creează browser, de asemenea, a decis să răspundă la creșterea numărului de dispozitive echipate cu o matrice de înaltă rezoluție cu Windows la bord - noua versiune introduce, de asemenea, Hidpi pentru acest sistem.

Creatorii de operă au decis, de asemenea, să separe mai bine ferestrele vizuale vizuale de la cele destinate modului privat. Dacă decidem asupra utilizării sale, marginea ferestrei va fi un pic mai întunecată, astfel încât să putem distinge cu ușurință modurile utilizate. Acest lucru este mai întâi vizibil pe Windows Vista și Windows 7 cu o compoziție Aero activată, pe Windows 8, schimbarea nu este atât de simțită datorită lipsei de transparență și uniformitate a culorii. Apropo, trupa a reamintit versiunea pentru Linux - aceasta este inca o versiune de testare, dar munca pe aceasta este in curs de desfășurare. În prezent, sunt introduse patch-uri pentru erori, principala intenție este de a stabiliza această versiune.

Deși Opera 12 fanii se pot simți încă un failies imens și nu sunt de acord cu politica adoptată de către producător, trebuie să recunosc - încet, dar se îmbogățește treptat browser pentru noile funcții. Modificări pe care versiunea 24 le va intra. Ele sunt deja distinge de la Chrome în uz de zi cu zi, deoarece aplicația Google nu a oferit acest tip de soluții, chiar și cu add-on-uri. Se pare că, cu timpul vom vedea mai multe elemente cunoscute pentru o ediție mai veche în Opera. Mai degrabă, nu există nimic de conta pe transferul tuturor, deoarece grupul de destinatari este, de asemenea, un pic diferit. Este gresit? Programul a devenit mai rapid și mai ușor de utilizat, care favorizează creșterea popularitate. Opera din ambele versiune stabilă și de testare pot fi găsite în baza de date de aplicare a site-ului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu