Principal » Internet » Banda de fitness Xiaomi mi banda 3 pe o vânzare de glimping în Mi-Home.Pl

Banda de fitness Xiaomi mi banda 3 pe o vânzare de glimping în Mi-Home.Pl

Internet : Banda de fitness Xiaomi mi banda 3 pe o vânzare de glimping în Mi-Home.Pl

28 ianuarie în MI-HOME.En, autorizat Xiaomiclie, banda de fitness bandă 3 împreună cu o bandă suplimentară va fi capabilă să cumpere la un preț special. Acest chatpper este oricăror persoane care dorește să monitorizeze starea sănătății dvs. și să intre într-o viață activă.

Band 3 este un partener excelent al oamenilor activi fizic și a celor care sunt motivați să efectueze un stil de viață mai sănătos. Înclinarea a peste 30 de funcții, inclusiv m.în. Senzor de ritm cardiac, monitorizarea somnului, notificările și apelurile primite și calendarul, alarma vibrantă, localizatorul smartphone-urilor, memento cu privire la necesitatea activității fizice, afișarea informațiilor despre dataritare sau de vreme.

Prețul standard al benzii Xiaomi MI 3 este PLN 149. În cadrul, acesta va fi redus la PLN 129 și, în plus, cumpărătorul va primi o bandă de înlocuire în portocaliu, datorită PLN 19.99.

Zoom en-gros va începe pe 28 ianuarie la. 10.00 și dzierwado nord sau în timp ce stocurile durează. Pentru mai multe informații, pagina MI-Home este disponibilă.PL și pe profilul autorităților Facebook despre magazinul MI.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Materiale de presare

Recomandat
Lasă Un Comentariu