Principal » Android » Onvinyl1.3.4.4

Onvinyl1.3.4.4

Android  : Onvinyl1.3.4.4

Onvinyl este un client de rețea socială pentru colecționari de înregistrări de vinil. În aplicația puteți arhiva colecția dvs. CD, precum și pentru a urmări activitatea prietenilor dvs.

Aplicația onvinyl vă permite să gestionați cu ușurință colecția de înregistrare. Un avantaj imens al aplicației este capacitatea de a căuta albume bazate pe o copertă foto. După aceasta, puteți selecta eventual o ediție specifică sau puteți crea propria dvs. Colecția poate fi văzută în multe feluri și, mai presus de toate, aveți întotdeauna cu dvs.

În plus față de titlul, contractantul și acoperirea, cererea oferă, de asemenea, informații mai detaliate despre comunicate. Puteți verifica lista de căi, data ediției, ediția și altele asemenea.

Activitatea asociată cu discurile poate fi împărtășită cu prietenii, puteți urmări și acțiunile legate de extinderea colecției. CD-urile de creditare vor fi interesate de posibilitatea de a marca albumul la un prieten și când.

În aplicația puteți vizualiza, de asemenea, harta pe care sunt marcate cele mai apropiate magazine de muzică, unde puteți face cumpărăturile de vinil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu