Principal » Internet » Online 'această competiție pentru Microsoft Word

Online 'această competiție pentru Microsoft Word

Internet : Online  'această competiție pentru Microsoft Word

Timp de mulți ani, editorul de bază al celor mai mulți dintre noi a fost Microsoft Word, componenta de bază a biroului. Cu toate acestea, schimbarea timpurilor și multe au nevoie de un editor de nor. Avantajele aplicației online sunt incontestabile. Avem acces la fișiere din mai multe computere, putem împărtăși cu ușurință un fișier cu alții și chiar îl editați împreună. În timpul implementării unui proiect de grup. 

Astăzi vă vom arăta câțiva editori care se dovedesc perfect în rolul unui înlocuitor al Microsoft Word. 

Google Documents

Este cea mai populară serviciu online 'editarea acestui document, care este prezentă pe piață din 2005. De ceva timp, a făcut parte din serviciul Google Drive care vă permite să stocați multe gigaoctete de date, inclusiv fișierele create sub documentele Google. 

Echivalentul cuvântului în pachetul Google Office este aplicația de documentare. Avantajul său este o interfață simplă, viteză și stabilitate de funcționare și capacitatea de a partaja cu ușurință un fișier, imprimare sau salvare pe un disc. 

Office Web Apps

Office Web Apps este un răspuns la versiunea OVAL a Oficiului Google Documents, disponibilă gratuit, dar nu există trandafir fără vârfuri - funcționalitatea unui cuvânt tradițional a fost foarte limitată, ceea ce este potrivit numai pentru de bază Editare de conținut, numerotare pagină de inserție, tabele, fotografii, anteturi și gloanțe. Dacă doriți să scrieți o lucrare științifică - puteți uita de posibilitatea de a crea un cuprins sau de bibliografie.

Office Web Apps, la fel ca documentele Google, a fost integrat cu discul Microsoft - SkyDrive. În plus, se evidențiază o stabilitate ridicată și viteza de funcționare. 

Docs

Docs, cunoscut și ca Docs pentru Facebook, pe baza tehnologiei Microsoft, datorită cărora oferă funcționalitate similară ca aplicații web de birou. Programul are funcții construite în jurul Facebook - toate documentele create pot fi împărtășite de prieteni. 

Spre deosebire de cele două programe online, Docs ne poate surprinde pentru a surprinde greșelile tehnice minore.

Zoho Docs

Zoho Docs to Online 'acest pachet de birou care vă permite să editați text într-un procesor de text extins Zoho Writer. Programul vă permite să ușor de text format, adăugați tabele, comentarii, sublinieri și adnotări.

Programul are suport pentru cele mai multe fișiere text, inclusiv documente create în Microsoft Word (DOC și DOCX) și să scrie din OpenOffice „A (ODT).

Recomandat
Lasă Un Comentariu