Principal » Android » Onefootball - numai mingea!14.24.0

Onefootball - numai mingea!14.24.0

Android  : Onefootball - numai mingea!14.24.0

Onefootball - numai mingea! Aceasta este o versiune mobilă a serviciului OneFootball Online.Com, care oferă posibilitatea de a urmări meciurile vii în ligile mondiale de fotbal, precum și o bază de informații despre ceea ce în conductele de iarbă de fotbal.

Pentru a profita din plin de opțiunile de aplicare OneFootball - numai mingea!, Merită să creați un cont. Acest lucru se poate face folosind o adresă de e-mail sau folosind un cont Facebook. Datorită acestui fapt, datele privind preferințele noastre vor fi afișate într-o secțiune separată a programului, care va fi convenabilă pentru editare. Există, de asemenea, intrări de la Twitter în ceea ce privește datele echipelor. Revendicările pot fi acordate acurateței selecției informațiilor. Pentru unele cluburi poloneze, de exemplu. Informații despre echipa de handbal, dacă se numește clubul de fotbal.

Aplicația afișează fluxul de informații despre cluburile pe care le-am arătat ca favorite. Știrile sunt date sub formă de carduri ilustrate, datorită cărora Programul câștigă transparența. În plus, programul vă permite să începeți să trimiteți notificări (în modul push), m.în. Despre începutul întâlnirii, obiective marcate și cărți roșii. De asemenea, putem folosi secțiunea de prieteni, care vă permite să discutați cu alți fani de fotbal axat în comunitatea OneFootball - numai mingea!.

Recomandat
Lasă Un Comentariu