Principal » Internet » OneFootball - știri de fotbal, scoruri live și transferuri

OneFootball - știri de fotbal, scoruri live și transferuri

Internet : OneFootball - știri de fotbal, scoruri live și transferuri

OneFootball - știri de fotbal, scoruri live și transferuri este o versiune mobilă a site-ului OneFootball.Com, care oferă posibilitatea de a urmări meciurile vii în ligile mondiale de fotbal, precum și o bază de informații despre ceea ce în conductele de iarbă de fotbal. Programul este destinat pentru iPad-uri și iPhone 'Y, suportă, de asemenea, Smart Wagnecki Apple ceas.

Pentru a utiliza toate aplicațiile OnFootball - numai mingea!, Merită să creați un cont. Acest lucru se poate face folosind o adresă de e-mail sau folosind un cont Facebook. Datorită acestui fapt, datele privind preferințele noastre vor fi afișate într-o secțiune separată a programului, care va fi convenabilă pentru editare. Există, de asemenea, intrări de la Twitter în ceea ce privește datele echipelor. Putem alege din ligile populare, de exemplu. German Bundesliga, Premier League, Divizia Primera Spaniolă, este, de asemenea, disponibilă Ekstraklasa nativă. Revendicările pot fi acordate acurateței selecției informațiilor. Pentru unele cluburi poloneze, de exemplu. Informații despre echipa de handbal, dacă se numește clubul de fotbal.

Aplicația afișează fluxul de informații despre cluburile pe care le-am arătat ca favorite. Știrile sunt date sub formă de carduri ilustrate, datorită cărora Programul câștigă transparența. În plus, programul vă permite să începeți să trimiteți notificări (în modul push), m.în. Despre începutul întâlnirii, obiective marcate și cărți roșii. Notificările vor apărea, de asemenea, pe ceasul inteligent Apple Watch. De asemenea, putem folosi secțiunea de prieteni, care vă permite să discutați cu alți fani de fotbal axat în comunitatea OneFootball - numai mingea!.

Programul afișează anunțuri, dar le puteți dezactiva prin plata OK. 4 euro.

Recomandat
Lasă Un Comentariu