Principal » Windows » Onedrive17.10.1 aplicație universală

Onedrive17.10.1 aplicație universală

Windows  : Onedrive17.10.1 aplicație universală

OneDrive este o aplicație universală Windows 10 care vă permite să sprijiniți serviciul popular Cyberschowka cu același nume oferit de Microsoft .

Spre deosebire de versiunea Win32, funcționalitatea acestuia nu se reduce la crearea unui dosar sincronizat și vă oferă posibilitatea de a examina convenabil fișierele stocate în ONEDRIVA. Datorită platformei Universale Windows, starea aplicației poate fi sincronizată cu instalarea pe telefonul smartphone cu Windows Mobile 10.

Adăugarea de fișiere la CybersChinks Este posibil să utilizați butonul Plus vizibil în partea superioară dreaptă a ferestrei, poate avea loc și prin "drag and drop ". Pe marginea din stânga a ferestrei, este afișat un meniu de la care puteți accesa accesul la astfel de categorii, cum ar fi imagini, ultimele fișiere sau documente partajate.

Este, de asemenea, posibilă gestionarea conturilor Microsoft care trebuie să aibă acces la o anumită Cyberrychowka, precum și partajarea anumitor fișiere. În plus, în calitate de aplicație universală, interfața sa a fost adaptată pentru a gestiona dispozitivele cu un ecran tactil.

Recomandat
Lasă Un Comentariu