Principal » Internet » Oneedrive cu un aspect nou unificat. Dropbox nu numai albastru

Oneedrive cu un aspect nou unificat. Dropbox nu numai albastru

Internet : Oneedrive cu un aspect nou unificat. Dropbox nu numai albastru

Știrile așteaptă utilizatorii celor mai cunoscuți Cyberschevers. Disk și imagini ale Google au fost conectate la desktop combinate într-un program ale cărui posibilități de am prezentat. După Google, de data aceasta pentru OneDrive „A și Dropboks care au câștigat o interfață împrospătată.

Microsoft a anunțat modificările care vor fi la adresa 'a în luna precedentă. Acum, pe blogul oficial, a prezentat noile linii directoare ale proiectului, care vor fi introduse în următoarele săptămâni. Reîmprospătarea va vedea versiunea disponibilă din browser și aplicația Android, aplicația iOS și UWP pentru Windows.

Designul nou în Oneedrive este setat la o utilizare mai eficientă a suprafeței disponibile pe ecranul computerului și smartphone-ul. Mai eficiente și mai convenabil va verifica ce fișiere și foldere sunt noi și ce conținut a fost pus la dispoziția altor persoane. Aspectul de fișiere și foldere individuale a fost, de asemenea, modificat - toate acestea a fost creat pe baza unui studiu, care a verificat modul în care analizează ochiul uman elementele. Sună interesant, și sperăm că va fi un aspect nou, de fapt, mai convenabil de utilizat.

O altă ipoteză este de a unifica aspectul. Acest lucru se aplică unei versiuni de browser, precum și aplicației UWP pe Windows și Aplicații mobile pe Android și iOS. Apariția icoanelor, elementelor, precum și culorile vor fi ca. Microsoft susține că datorită acestei situații în ciuda faptului că se mișcă între diferite dispozitive, ne vom simți acasă. Motorul a fost îmbunătățit previzualizarea - și miniaturi create în fișierul de imagine funcția de previzualizare va fi creat mai clară și mult mai rapid. A fost adaptată la ecrane de 4k și Hi-DPI.

O nouă vizualizare a listei de conținut onedrive a fost, de asemenea, introdusă, ceea ce vă permite să plasați mai multe elemente pe un singur ecran. Persoanele care lucrează împreună peste același fișier va avea acces rapid la popularitatea fișierului. Noile fișiere vor fi, de asemenea, marcate în mod clar. Îmbunătățirile au trăit, de asemenea, pentru a vedea previzualizarea istoricului editării fișierului.

În cazul modificărilor Dropbox sunt deja semnificative. Aspectul logo-ului a fost schimbat, stilul ilustrațiilor selectate și fontul a fost reînnoit. Noul proiect este de mai multe culori clare și îndrăznețe și apariția aspectului. Dropbox de pe site-ul dvs. adaugă că acum logo-ul de culoare nu va fi limitată doar la albastru și se va schimba în funcție de situație. Un nou font tăiat cu numele ascuțit grotesc a fost, de asemenea, adoptat. Noua apariție va fi introdus într-o versiune de browser și aplicații.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu