Principal » Internet » OnEDrive cu istoria pentru toate tipurile de fișiere

OnEDrive cu istoria pentru toate tipurile de fișiere

Internet : OnEDrive cu istoria pentru toate tipurile de fișiere

Au întrebat, întrebă și au întrebat. Microsoft a decis încă o dată să asculte utilizatorii OneDrive și a anunțat introducerea unei schimbări mult așteptate. Încă o dată, pentru că, înainte de luna, compania a anunțat că serviciul onedrive împreună cu actualizarea creatorilor de toamnă va atinge dosarele mecanismului la cerere. Acum anunță cealaltă pe lista celor mai așteptate soluții. Pe site-ul Onedrive UserVoice, o propunere de introducere a istoriei pentru toate tipurile de fișiere acceptate de 5177 ori.

Până în prezent, Oneedrive a oferit o istorie a schimbării în funcție de birou. În curând, va fi, de asemenea, posibilă modificarea modificărilor efectuate în PDF, fișiere CAD, fișiere grafice, video și orice alt. Acesta este sensul imens, în special în cazul în care oamenii nu folosesc lucrările la dosare.

Folosirea unei noi opțiuni va fi foarte simplă. Du-te la onedrive.Butonul COM și al mouse-ului drept clic pe fișierul care ne interesează, apoi alegeți istoricul versiunii și putem indica o copie pe care vrem să o vizualizăm sau să descărcați. Și după apăsarea unei restaurări, versiunea selectată va înlocui cele mai recente.

Istoricul fișierelor va fi stocat timp de 30 de zile. Microsoft a început deja să împărtășească un nou mecanism și promite că în această vară va merge la toți utilizatorii laedrive.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu