Principal » Internet » OneDrive va detecta și recunoaște Pokemonia în imagini

OneDrive va detecta și recunoaște Pokemonia în imagini

Internet : OneDrive va detecta și recunoaște Pokemonia în imagini

Microsoft a căzut, de asemenea, victimă la Pokémon Go. Nu, nu este relevant pentru versiunea acestui joc pentru ferestrele mobile. Acum, disficantul virtual va detecta pokemon în imaginile utilizatorilor de vorbire. În total, nimic revoluționar, în cele din urmă OneDrivePotrafi a recunoscut deja o varietate de obiecte naphotografia, dar introducând astfel o funcționalitate specifică de a fi o admitere care a acordat nimic mai important decât astăzi pokemon nu este încă.

Așa cum sa explicat în biroul oficial Office Manager Onedrive Douglas Pearce, Poké Detectorpował, pentru că mulți jucători fac ecrane ecrane cu telefoane marcate pentru a-și lăuda colecția în fața prietenilor. Abyułatwić Găsiți toate deversările în cooperare Zmicrosoft Research a creat detectorul Pokémon, care nu este Tylkosam Găsiți imagini ale monștrilor de buzunar, dar TEżAUTOMATYCZNIE salvați-le pe discuri la discuri, unde pot Byćwyszukiwane podług numele său. 150 este recunoscut în jocul Pokemon - acesta este triumful artificialienteligence.

Bineînțeles că nu este vorba de toate știrile în OneDrive. În serviceDebuts, funcția de a crea albume automate. Jeśliużytkownk a făcut o secvență de imagini într-o perioadă scurtă de timp, Wokreślonej locație, ea onedrive selectați cele mai bune dintre ele în albumul Iumieści. Când el este deja pregătit și va putea viziona o interfață de browser sau într-o transformare mobilă, utilizatorul va primi notificarea corespunzătoare.Cu toate acestea, aici este un cârlig pe care vom putea verifica următoarea luni. Acum, Microsoft dorește să facă pe oameni mai bine Mielijeszcze luni - Onedrive va face imautomatycznie făcea albume cu fotografii de la toate aceste Fajnychwydarzeń în care a participat în weekend până la luni dimineața Dostarczyćje.

O altă caracteristică interesantă, mai ales pentru aceste sentimentale, „în acea zi “. Datorită ei, vom putea vedea tot ce am făcut în acea zi în anii precedenți. Bine să se simtă vechi și aminisce, vremuri bune dacă am fi fost frumoși și tineri. Oaredrive îmbunătățită într-un motor de căutare, astfel încât să puteți căuta din viziunea tuturor fotografiilor, ambele etichete și locații. A fost adăugată și posibilitatea cu Emoji.

În cele din urmă, merită să menționăm folderele foto speciale pentru stocarea unui număr mare de imagini. Ei au o vedere specială, care constă dintr-o deschidere a fotografiilor, miniaturi mărite și un nou meniu, reglat în fața unui unghi de albume sau partajarea fotografiilor.

Aplicațiile Mobile Oneedrive pot fi găsite în baza de date software, versiuni pe Android, IOS și Windows Phone. Clienții desktop, pe Windows și Maka sunt de asemenea disponibile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu