Principal » Internet » Oneedrive oferă din nou o capacitate suplimentară. De data aceasta 12 GB

Oneedrive oferă din nou o capacitate suplimentară. De data aceasta 12 GB

Internet : Oneedrive oferă din nou o capacitate suplimentară. De data aceasta 12 GB

Război pe capacitate și servicii suplimentare în nori comerciali. Cu câteva zile în urmă, am menționat noi prețuri în iCloud și schimbări în OnEDrive. Acum, Microsoft a decis să utilizeze premiera noului iPhone și iOS la următoarea promovare a serviciilor sale, apropo, ele cresc capacitatea de cloud gratuit.

Titlul introducerii blogului Oneedrive spune 30 GB de memorie liberă. Din perspectiva clientului curent, totuși, bonusul este de numai 12-15 GB. Cum este posibil? Un loc suplimentar este acordat pentru setarea fotografiilor automate de pe dispozitivul nostru la Microsoft Cloud. Persoanele care au folosit deja această opțiune au primit încă 3 GB. Acum, această capacitate va fi mărită la 15 GB. Împreună cu 15 GB gratuit pentru înființarea unui cont, primim 30 GB.

În comunicarea oficială, putem găsi informații privind reducerea temporară a activării acestei promoții. Utilizatorii pot utiliza utilizatorii de aplicații la Mobile cu IOS, Android și Windows Phone, precum și Windows 8. Condiția este de a activa funcția deja menționată de trimiterea automată a fotografiilor noastre la Microsoft Cloud.

Dacă ați utilizat deja această opțiune, capacitatea de bonus ar trebui adăugată automat. Spațiul suplimentar poate fi utilizat pentru orice fișiere, nu doar fotografii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu