Principal » Internet » Onedrive pe Linux funcționează, precum și pe Windows

Onedrive pe Linux funcționează, precum și pe Windows

Internet : Onedrive pe Linux funcționează, precum și pe Windows

Descoperirea că clientul deconectat de operare, ca parte a Office 365 servește browsere care funcționează în conformitate cu codul Linux Cheile-optimizat decât cel care este încărcat prin cheltuielile generale de pe Windows sau Macos ridicate de acces la internet - subiectul dedicat de formare a opiniei Hacker a primit un record în 1400 de puncte. Pentru Microsoft este o problemă de imagine, comandând malignitate sau incompetență a programatilor Redmond. Idlate Redmond, în modul sigur, a avut grijă de îndepărtare, sub ochiul vigilent al Nerd și Geek din această planetă.

Pe paginile utilizatorului Hacker News Ebang4, reprezentând Edgar de la echipa Oneedrive, informează că vina a fost deja deja. Potrivit explicației sale, site-ul StaticLoad.ASPX, care a fost acordat resurse pentru aplicarea on-line MicrosoftFfice, a făcut-o doar pe unele platforme (IOS, ChromeOS, Macos, Windows), dar pe desktop Linux, ea a trecut o tehnică mai mică-eficiente, care a provocat încărcarea lung încărcate și receptivitate scăzută. Edgar asigură că era o depășire, nimic intenționat.

Edgar, de asemenea, susține că detectarea noul nume de browser, deoarece mecanismul de încărcare în avans nu funcționează peste tot - aici este Safari, atât pe Macos și Ios. Există un byestatic folosit acolo.ASPX O altă metodă, încărcarea în avans HTML, dar la rândul său, această metodă nu va funcționa în crom.Edgar, cu toate acestea, nu a explicat de ce folosit în Chrome și MacOS service Link-urile Prefetch nu au fost testate pentru o bibliotecă pentru opțiunile de browser, numai după agentul utilizatorului.

În același timp, Microsoft a luat pentru curățarea clienților nefericiți cu utilizatorul Office 365 care sa plâns de cadrul clientului Web Oneedrive. Răspunsul original, în care utilizatorul Linux sfătuit pentru Windowsaczy a folosit un MacOS a dispărut. A înlocuit informațiile IT pentru a repara defecțiunea. Cu toate acestea, un comentariu utilizator a comentat că se întoarce la aplicația Google.

Toate Oneedrive deja bine pe Linux, remedii de bug-uri, alunecați aproape șterse (aproape, deoarece Microsoft nu are încă arhiva Przejąłinternet) - dar face totul bine? din nefericire nu.Edgar aparține echipei Oneedrive, pe care le dovedește, neprotejată echipei responsabile pentru alte instrumente Weball, în special cuvântul online. Unul Totuși, în funcție de agent utilizator, servi Linux mai rău cu optimizat. Se pare că aveți nevoie de un alt subiect de știri Nahacker Nahacker și Reddit, cineva de la Microsoft a răspuns Iwprowadził trivial în patch-uri totale.

Având în vedere că, potrivit unui sondaj recent Stackexchange, aproape 33% dintre dezvoltatorii Praccujena Linux Desktop (mai mult decât MacOS-E!), Voice Tejmałej, dar comunitatea activă ignoră astfel o astfel de metodă de încercare - nu se termină astăzi poate decât să serească jumătate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu