Principal » Internet » OnEDrive pe Android elimină automat fotografiile și videoclipurile sincronizate

OnEDrive pe Android elimină automat fotografiile și videoclipurile sincronizate

Internet : OnEDrive pe Android elimină automat fotografiile și videoclipurile sincronizate

Se pare că Microsoft lucrează intens pe mecanisme pentru organizarea automată a fișierelor și eliminarea acestor inutile. De la compilare 15014 astfel de posibilități oferă Windows 10 și, în curând, va apărea și în serviciul Oneedrive.

Deocamdată, Microsoft a anunțat disponibilitatea fișierelor de curățare automată în versiunea beta onedrive 'a pentru Android. Alăturați-vă testelor pot fi datorită calității de membru în Previzualizarea ONEDRIVE pentru grupul Android pe Google+. În plus, pentru a fi activate funcțiile care trebuie activate, este necesar să se stocheze cel puțin 1 GB de fișiere video în memoria dispozitivului.

Apoi, trebuie să vă conectați la ONEDRIVE 'A și să activați trimiterea automată a fișierelor. Aplicația însăși va recunoaște fotografiile și videoclipurile, îl va trimite la ONRIVE și apoi va afișa o notificare cu propunerea de a activa funcția de eliberare automată a spațiului.

În practică, acest lucru înseamnă că originalele locale ale tuturor trimise la OneDrive și fișierele vor fi șterse automat din memoria dispozitivului. Cu funcția de sincronizare automată activată, în mod similar va deveni cu imagini și filme ulterioare. Aplicația onedrive pe Android poate fi găsită în baza noastră de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu