Principal » Internet » Endrive dezvoltat intens, Microsoft îmbunătățește clientul pentru Android

Endrive dezvoltat intens, Microsoft îmbunătățește clientul pentru Android

Internet : Endrive dezvoltat intens, Microsoft îmbunătățește clientul pentru Android

După rebrandingul discului dvs. virtual în cloud Microsoft, el a început upgrade-ul pentru a îmbunătăți. Nimic din Tymdziwnego, piața pentru acest tip de serviciu devine din ce în ce mai aglomerată, furnizorii AICH licitați în extinderea parametrilor utilizatorilor și zwiększaniuprzyjazności. În ultima serie de ondriveparametre, a fost adevărat că serviciul a fost îmbunătățit - în special pentru utilizatorii Android.

Aceste știri din Oneedrive au fost sigilate de clienții înșiși. Deci, cel puțin spune Omar Shahine, care Łamachoficjalnego Blogul Oneedrive descrie îmbunătățirile aduse serviciului, în special în ceea ce privește interfața pe web și integrarea site-urilor Zinnymi.

Și deci de astăzi puteți vizualiza fotografiile în producători de ochi - miniaturile sunt în mod clar mai mari. Photo Wwidoku a apărut, de asemenea, clipuri video pentru a le face mai ușor de Byłoznaleźć, în timp ce jucător video îmbunătățit pe care Wreszciezaczął lucrează bine în Chrome și Firefox, precum și browsere Namobilnych. Pe de altă parte, oamenii care nu au generat lubiądynamicznie arta album foto poate acum wybraćdowolne și selectați-l pentru a fi albumul implicit capacul dladanego.

De la OneDrive, acum puteți publica clipuri video pe Facebook, ca înainte de a fi deja imagini. Întregul proces de publicare se realizează după Stronieserwisu Zuckerberg, fără a se întoarce la Oneedrive, așa că Możnateż a publicat video imediat comentariu sau etichetă. Domechanism Partajarea unui grup de fișiere a fost adăugat potrivit pentru: după schimbul de selecția inițială a fișierelor pe legătură în sus, puteți adăuga mai multe fișiere acolo. În acest fel, vă va controla colecțiile de sute de sute de posturi, din care am dori să laud doar o duzină sau așa.

În cele din urmă, merită menționat îmbunătățirile semnificative Klientaonedrive pentru Android. Marcate cu numărul 2.5 versiunea nawspółdzielenie permite fișierelor și directoarelor invitate pe oameni Wysyłanieplików la alte aplicații, selectați mai multe fișiere în Jednoczesnegopobrana, mutați fișiere și foldere, sortați fișierele IFOLDERS. Îmbunătățește, de asemenea, panoul Setări vizualizare și partajare.

De la o perspectivă a utilizatorului Oneedrive Android primește un instrument de actualizare Dziękitej destul de atractiv pentru zarządzaniapilikami în nor, cel puțin pentru unii care pot funcționa mai bine decât Pozbawionyostatnio de editare pentru fișiere de birou pe Google Drive.Desigur, pentru cei care sunt interesați în versiunile plătite, Google Drive rămâne imbatabile - 100 GB costuri de cel puțin 2 dolari.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu