Principal » Internet » ONEDRIVE: Se întâmplă schimbări mari. Va fi mai convenabil, mai frumos și mai sigur

ONEDRIVE: Se întâmplă schimbări mari. Va fi mai convenabil, mai frumos și mai sigur

Internet : ONEDRIVE: Se întâmplă schimbări mari. Va fi mai convenabil, mai frumos și mai sigur

Aplicația onedrive (ca Windows 10 și dispozitive mobile) și versiunea sa pe Internet vor primi în curând o serie de modificări. Acestea se referă atât la versiunea de consum, cât și la cea de afaceri.

Vom putea partaja fișierele mai eficient, precum și să avem grijă mai mult de securitate și să ne ocupăm cu ocazia noilor opțiuni vizuale.

Fot. Microsoft

Când vine vorba de versiunea consumatorilor de la Oneedrive, în primul rând vom câștiga opțiunea de a împărtăși fișierul sau fișierele nu numai cu o singură persoană, ci Grupuri definite de oameni. Până acum, dacă ați dorit ceva de împărțit, cumpărătorii au adăugat separat.

În plus, versiunea web onedrive va câștiga o temă întunecată, care este deja disponibilă pe dispozitivele mobile. Mai mult, Microsoft introduce posibilitatea de fișiere de criptare, precum și un scanner antivirus integrat și posibilitatea de a monitoriza activitățile suspecte.

Compania Redmond, de asemenea, intră în panoul de gestionare a fișierelor (și în versiunea de afaceri, cu m.în. Panoul de eroare în cadrul organizației), care arată toate activitățile și comentariile făcute pe fișierele de date într-un singur loc.

În ceea ce privește clienții de afaceri care utilizează OneDrive pentru afaceri, vor primi capacitatea de a împărtăși cu ușurință în cadrul organizației pentru a fixa dosarele la profilul dvs.

Aceste foldere comune includ echipe Microsoft și SharePoint. OneDrive, de asemenea, va primi, de asemenea, integrarea suplimentară cu echipe, astfel încât generarea și trimiterea alte link-uri ar trebui să fie mult mai rapid.

Modul întunecat în Oneedrive, Foto. Microsoft

Microsoft a anunțat, de asemenea, că onedrive pentru afaceri ar trebui să sprijine sincronizarea metadatelor. În plus, la depunerea fișierelor dintr-un loc la altul, toate atributele și permisiunile sunt păstrate.

Persoanele care utilizează onedrive pentru afaceri vor primi, de asemenea, o limită maximă sporită a fișierului transmis, de la 15 la 100 GB (funcționează și în SharePoint) și notificări pentru comentarii. În plus, va exista, de asemenea, o bara de adrese speciale care nu numai că permite căutarea eficientă, ci și pentru a vă împărtăși conținutul cu acest nivel.

[Frame Oneedrive pe Windows, Android și alte platforme sunt disponibile în catalogul nostru de software.[/ Cadru

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu