Principal » Internet » Onedrive

Onedrive

Internet : Onedrive

Datorită aplicației ONEDRIVEN, utilizatorul primește accesul la datele colectate într-un nor de Microsoft. Poate nu numai descărcare, dar, de asemenea, adăugați fișiere noi, și, de asemenea, gestionați vechiul.

Avem nevoie de un cont în domeniul Microsoft pentru funcționarea corectă. Outlook, MSN, LIVE, Hotmail, a fost foarte mult, fiecare dintre ele ne permite să accesăm discul online. În prezent, utilizatorii primesc 7 GB pentru fișierele lor gratuit. Datorită aplicației mobile și utilizați opțiunile de sincronizare automată a fotografiilor, capacitatea crește cu un alt 3 GB.

Interfața a fost menținută în stilul de servicii Microsoft rămase. Este simplă și transparentă și avem opțiunea de a schimba acest lucru în ce formă va afișa fișiere (liste sau gresie). În plus față de operațiunile standard, cum ar fi trimiterea și descărcarea fișierelor menționate, OEEDRIVE vă permite să distribuiți și să gestionați resursele deja partajate. O soluție foarte utilă este meniul situat în partea de jos a ecranului. Datorită lui, putem trece cu ușurință între cele mai importante părți ale aplicației, iar acestea sunt: ​​fișiere, backup-uri (inclusiv informații despre fotografii de așteptare), recent rulează, partajate pentru noi și setări.

Dacă aveți birou sau OneNote, deschiderea fișierelor în formatul corespunzător vor fi asociate cu acestea. Aplicația este disponibilă gratuit, acceptă ceasurile Apple ceas.

Recomandat
Lasă Un Comentariu