Principal » Windows » Un comandant3.4.33.0

Un comandant3.4.33.0

Windows  : Un comandant3.4.33.0

Un comandant este un manager de fișiere avansat care vă permite să vizualizați date în două panouri separate și coloane.Interfața utilizatorului Un comandant, determinat de autori ca modern, este de fapt atât de - minimalist și transparent.

Doar o duzină de minuturi de lucru cu programul de a observa că creatorii au proiectat-o ​​astfel încât utilizatorul să aibă acces rapid la fișiere. Ei au prezentat aspectul dosarelor și fișierelor sub forma unui copac, care se dovedește a fi o soluție ideală în acest caz. Un comandant conține un număr foarte mare de comenzi rapide de la tastatură care au fost descrise în detaliu pe site-ul producătorului oficial. În cazul utilizării regulate a instrumentului, merită să le cunoașteți să scurteze timpul necesar pentru efectuarea operațiunilor ulterioare (de ex. Copierea, mutarea, schimbarea și eliminarea fișierelor) .

Motorul de căutare încorporat facilitează, de asemenea, lucrarea care vă permite să localizați rapid documente, fotografii, grafică sau alte date. Interesant, versiunea beta a unui comandant a fost finanțată de utilizatori prin colectarea de bani efectuată pe Kickstarter. Creatorii au avut nevoie de 7500 și au reușit să obțină aproape 12.000 de dolari.

Recomandat
Lasă Un Comentariu