Principal » Internet » Pe1 foto10.5.3003

Pe1 foto10.5.3003

Internet : Pe1 foto10.5.3003

ON1 Photo Tool Tool Set pentru fotografi. Scopul existenței lor este de a oferi un atelier de lucru fotograf complete și accelerarea lucrărilor pe fotografii. Pachetul include module pentru a aplica efecte, corectați culoarea culorilor (de asemenea, tradițional "apelarea " brută, retușarea portretelor și plasarea fotomontajelor, precum și un browser foarte extins. Unele module sunt de asemenea disponibile ca pluginuri pentru Photoshopa CC și Lightroom. Efectele muncii pot fi salvate ca un fișier PSD cu straturi și continuați să lucrați în Photoshop.

ÎN Browser Imagini Puteți vizualiza, de asemenea, metadatele de fișiere, adăugați evaluări, colectați fotografii în colecții, căutați cu filtrare și așa mai departe. Nu ar trebui să fie suficient, ceea ce este necesar pentru a păstra în role chiar și o imensă bibliotecă foto. Programul se poate conecta la Dropboks, Oneedrive și Disc Google. 'A. Din acest loc puteți merge la editarea unei fotografii (sau copiați fotografia) într-unul dintre modulele suplimentare sau în programele Adobe dacă acestea sunt instalate pe același computer.

În modulul Enchena Vom găsi toate instrumentele necesare pentru a îmbunătăți aspectul fotografiei. Puteți utiliza instrumente automate sau puteți face totul manual. La dispoziția dumneavoastră avem un panou simplificat cu luminozitate, contrast, luminozitate, luminozitate umbra, luminozitatea luminilor, temperatura culorii, zgomotul, detaliile și vigneturile. Dezvoltarea panourilor ulterioare ne va oferi acces la controale mai precise. Este în valoare de salvarea setărilor preferate și le folosiți din nou. A fost, de asemenea, un instrument pentru recoltarea fotografiilor și retușarea de bază.

Modul Efecte, După cum indică numele, vă permite să aplicați diferite efecte asupra unei fotografii pregătite, pe care le găsim un set imens în program. Stilurile ulterioare sunt aplicate pe straturi, puteți ajunge la o perie sau un gradient și vopsea masca pentru efectul selectat. Puteți utiliza (și aparțineți) în acest scop pentru a utiliza seturi de gata furnizate de producător sau create independent.

În program, găsim, de asemenea, o colecție largă de filtre foarte bine imitând clicuri clasice, colorate și alb-negru. Modificările ulterioare sunt aplicate unul pe celălalt ca straturi în Photoshop. Puteți modifica sau dezactiva oricând cele menționate mai sus.

Portret Acest modul destinat retușării portretelor, disponibil și ca un program separat. Acest lucru nu este vorba despre îndepărtarea manuală a fiecărui rid. Programul însuși va găsi fețe în imagine (îl puteți ajuta prin selectarea manuală a ochilor și a gurii și apoi pictați o mască pe piele) și apoi trebuie să îmbunătățiți pașii bazați pe una dintre schemele definite anterior pe fiecare dintre acestea fețe selectate separat. Numele glisorilor vorbesc pentru ei înșiși - gura de vopsire, albirea dinților, netezirea pielii, ascuțirea ochilor și așa mai departe.

Straturi Acest modul în care puteți face un fotomontaj sau puneți o fotografie a texturii originale. Doar trageți fotografiile din browserul dvs. Ca și în programele de editare a graficelor raster, avem aici unelte de selecție și tăiere, mai multe modalități de combinare a straturilor, aplicarea măștilor și așa mai departe. A existat chiar un radieră "Magic " care va elimina fundalul din imagini. Toate fișierele editate pot fi salvate în format Photoshop pentru a edita mai târziu pentru a nu pierde nimic.

Redimensionați Acesta este un modul opțional deoarece nu a fost încă actualizat. Vă va ajuta să pregătiți o fotografie pentru imprimare, de asemenea, dacă necesită extindere. De asemenea, puteți dezvolta postere cu format mare, împărțite în mai multe părți. Când măriți fotografii puteți schimba mai mulți parametri, cum ar fi textura, prag și netezire, puteți merge, de asemenea, la mașină.

Versiunea de testare a programului funcționează timp de 60 de zile fără restricții, costurile integrale 119 de dolari. Pe site-ul producătorului puteți găsi o colecție largă de materiale pentru învățare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu