Principal » Internet » Omnifocus3.11

Omnifocus3.11

Internet : Omnifocus3.11

Omnifocus este un program de gestionare a proiectelor, lucruri de făcut și aranjare, folosind lucrurile de a obține metoda David Allen. Omnifocus poate lucra și cu alte metode, dar funcționează cel mai bine cu GTD.

Prin omnifocus a fost eficient, utilizatorul trebuie să mențină o anumită disciplină la planificarea sarcinilor, răspândirea acestora între proiectele și determinarea contextului. Cu toate acestea, în cazul în care obiceiul este dezvoltat, omnifocus poate facilita managementul de proiect, la domiciliu, învățarea și multe alte sarcini.

Programul vă permite să vedeți sarcini în câteva perspective - împărțite în proiecte, context (persoanele cu care ar trebui să vă întâlniți, să localizați, elemente necesare și informații suplimentare) și pe program. Sarcinile cu o importanță excepțională pot fi găsite, puteți, de asemenea, să vă stabiliți datele sau să le puneți mai târziu. O perspectivă specială a fost creată și pentru efectuarea unei revizuiri ciclice.

Omnifocus poate stoca sarcini la nivel local sau sincronizează cu un nor, fie prin propriul servere sau orice serviciu WebDAV.

Versiunea de încercare a programului funcționează fără restricții timp de 14 zile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu