Principal » Windows » Omega comandantul3.0

Omega comandantul3.0

Windows  : Omega comandantul3.0

Omega Commander este un manager de fișiere foarte extins, cu capabilități de configurare largi.

Prima dată când porniți programul, puteți alege pielea, culorile panoului cu listele de fișiere, spațierea între liniile de text, dimensiunea literelor, activați fișierele ascunse și fișierele ascunse ale sistemului. De asemenea, puteți alege tipul de interfață - panglică, meniu drop-down în stil vechi și panouri retractabile.

Omega Commander are opțiuni de filtrare uriașe. Ele nu pot fi doar sortate de către diferiți parametri, dar, de asemenea, arată doar îndeplinesc anumite condiții, așa cum este creat în intervalul de timp sau cu dimensiunea potrivită. Vizualizarea fișierelor poate prezenta o listă cu detalii, miniaturi sau diferite combinații ale acestor parametri. Discurile ulterioare pot fi navigate în carduri, puteți permite, de asemenea, ilustrația care afișează un spațiu liber pe disc.

Cu comandantul Omega, puteți folosi doar ajutorul tastaturii. Căutarea este foarte intuitivă - începeți doar ca să afișați numai fișiere cu aceste scrisori în nume. Managerul vă permite, de asemenea, să ștergeți în siguranță fișierele de pe disc pentru a face dificilă recuperarea datelor. De asemenea, puteți salva fișierele ca marcaje și utilizați programul de la linia de comandă. A existat, de asemenea, o arhivă de fișiere încorporată, partajarea și combinarea fișierelor și pentru conectarea la unitățile de rețea.

Programul are, de asemenea, un browser de fișier grafic încorporat și editor de fișiere text, de asemenea cu colorarea sintaxei, dacă este necesar. Pentru moment, din păcate, nu există nici o limbă poloneză.

Commander Omega poate fi testat timp de 30 de zile fără restricții.

Recomandat
Lasă Un Comentariu