Principal » Internet » OLX.Pl

OLX.Pl

Internet : OLX.Pl

OLX.En (cunoscut anterior ca o tablă.Pl) este o aplicație care vă permite să postați o publicitate în orice moment de pe telefon. Indiferent, puteți verifica, de asemenea, cursuri noi, interesante din zona dvs. și în întreaga țară.

Aplicația vă permite, de asemenea, să răspundeți la mesaje și să vă informați despre primirea de răspunsuri noi, chiar și atunci când nu este activă. Avantajul său este abilitatea de a adăuga rapid fotografii la anunț, pur și simplu de pe telefonul dvs. smartphone, deci nu este nevoie să vă conectați la computer. Adăugarea de anunțuri noi a fost simplificată maximă. Doar selectați categoria, fotografie și introduceți o scurtă descriere.

Schimbare, comparativ cu o versiune anterioară, cunoscută sub numele de tablă, este o previzualizare a anunțurilor. În prezent, împreună cu tema anunțurilor, previziunea miniatură a fotografiei atașate anunțului publicitar este vizibilă. Din păcate, minus ar trebui să includă în mod clar o funcționare mai lentă a cererii în raport cu versiunea anterioară. Se pare doar o versiune mobilă a site-ului, nu o ființă independentă independentă. În plus, aplicația poate reporni cu utilizare mai lungă. Din păcate, interfața nu este numai din stilistica iOS 7.0, dar și predecesorii săi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu