Principal » Internet » Ochelarii de orb de la AVG vor proteja intimitatea noastră

Ochelarii de orb de la AVG vor proteja intimitatea noastră

Internet : Ochelarii de orb de la AVG vor proteja intimitatea noastră

AVG care se ocupă cu crearea de software antivirus, a decis să prezinte propriul obiect gadget. Sa dovedit a fi ochelari de protecție a căror sarcină este de a apăra utilizatorul de dispozitivele și oamenii care ar dori să-și încalce intimitatea. Ne intră în epoca în care va trebui să se îmbrace într-un costum de protecție adecvat pentru a obține în condiții de siguranță afară din casă?

Un laborator care se ocupă de soluții inovatoare a pregătit o ochelari orbi - din păcate că nu funcționează ca un plafon invida, presupunerea lor nu face ca suntem complet invizibili. Sarcina ochelarilor este de a proteja confidențialitatea în situațiile în care utilizatorul poate recunoaște, de exemplu. Folosind sisteme de recunoaștere a fotografiilor sau a feței. Cineva vrea să facă această fotografie și să folosească dioda de iluminare sau să preia controlul asupra laptopului și camera lui? Ochelarii îi vor face dificil să ne recunoască fața.

Invenția nu aparține celor mai frumoase și, probabil, toată lumea va dori să o pună, dar cea mai importantă este calea. Prototipul testat în prezent utilizează două soluții. Primul dintre ele sunt diode speciale care emit lumină infraroșie. Este complet invizibil pentru noi, dar le înregistrează și alte valuri de sisteme sensibile, cu o astfel de perioadă lungă de timp. Potrivit cercetării, ei sunt capabili să înșele sisteme de recunoaștere a feței, ca rezultat, conducând o gamă video prin intermediul NP. Comunicatorii nu vom fi atât de expuși la o analiză automată a feței noastre pe serverele de producători și, în același timp, o persoană din cealaltă parte a fibrei optice va putea să discute în mod normal. Din păcate, acest lucru poate fi eliminat de un filtru simplu care pur și simplu tăiat componentele inutile din spectru.

Al doilea mod de protecție, desigur, echipamentul ochelarilor în materiale reflectorizante. Spre deosebire de materialele tipice care absorb sau lumină distrag, acestea le reflectă în același unghi sub care au căzut. Efect? Când încercați să ne imagini fotografiile cu LED-uri iluminează "Direcționarea " vede o mulțime de lumină nedorită care împiedică în mod semnificativ recunoașterea feței. Desigur, când cineva oprește blițul, nu a fost deloc. Întregul arată o glumă solidă de la AVG și, în același timp, atrage atenția asupra unei probleme care este de fapt din ce în ce mai mult. Orașele sunt pline de monitorizare, computere, telefoane sau chiar televizoare sunt echipate cu camere care pot fi preluate de persoane neautorizate și folosite pentru a ne încălca confidențialitatea.

Invisibilitatea ochelarilor se poate dovedi a fi o mare adăugare a pantalonilor de protecție, care au fost prezentate în decembrie de Symantec. Proprietarii lui Norton au decis să introducă ceva care să ne poată proteja de atacurile asupra cititorilor NFC și RFID care vă permit să citiți date de la NP. Carduri de credit. Se pare că piața de îmbrăcăminte de protecție tocmai a început: nu este încă cunoscută dacă producătorii vor atinge succesul în acest domeniu și dacă vor reuși să convingă utilizatorii că acest tip de dispozitiv este de fapt necesar. Este sigur că suntem din ce în ce mai invitați, atât în ​​lumea virtuală, cât și în lumea reală.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu