Principal » Internet » O scurgere uriașă de date din aplicațiile de dating. Da, scurgeri

O scurgere uriașă de date din aplicațiile de dating. Da, scurgeri

Internet : O scurgere uriașă de date din aplicațiile de dating. Da, scurgeri

Rețeaua a lovit rețeaua de set de date de 845 GB aparținând utilizatorilor de site-uri de dating. Cu toate acestea, în acest caz, acest lucru special, acesta nu este efectul unui atac hacker și partea creatorilor.

Cazul este iluminat de către cercetătorii de securitate din Nam Rot și Ran, care au găsit un set de baze complet neasonate de servicii web. În interior - aproximativ 2,5 milioane de înregistrări care conțin m.în. Prenume, detalii de contact și istoric de plată, dar și fotografii private sau înregistrări audio. Adesea cu un caracter erotic.

După cum se stabilește, bazele de date provin din numeroase aplicații de dating, cum ar fi 3Somes, Cougar, Bear Homosexual, Xpal, BBW Dating, Casualx, Sugard, Herpes Dating sau Ghunt. În acest moment, merită remarcat faptul că predominant nu sunt servicii sociale regulate, ci platforme pentru persoanele LGBT sau persoanele cu preferințe sexuale destul de neobișnuite. Cu toate acestea, acest lucru chiar mai mult crește sensibilitatea datelor pierdute.

Experții subliniază faptul că nu există un atac de hacking, deoarece fișierele pur și simplu se află în spațiul public al norului Amazonului. Este posibil ca un cibernetic să poată intra și acum intenționează să utilizeze, de exemplu, o țintă de șantaj, dar nu a avut loc o garanție pentru rupere. Pentru că nu a făcut-o.

Conform ipotezei prezentate, cadrul utilizat pentru a construi aceste aplicații. Mulți dintre aceștia au o structură aproape identică și, uneori, chiar și același editor, care poate indica faptul că au fost creați dintr-un proiect. Potrivit cercetării, acești cercetători nu au implementat nicio autorizație de flux de date, iar următorii programatori au copiat codul cu modificări minore în domeniul interfeței. Și tragedia pregătită.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu