Principal » Internet » Vizionarea filmelor pe web - site-ul web al filmelor online

Vizionarea filmelor pe web - site-ul web al filmelor online

Internet : Vizionarea filmelor pe web - site-ul web al filmelor online

Pe Internet există multe servicii care oferă acces legal la o ofertă de film bogată. Ce serviciu merită atenție? 

După introducerea expresiei de tip Site-ul cu filme online Motorul de căutare va fi atât surse ilegale, furnizând filme fără drepturi de autor, precum și platforma comercială, respectând legea. Iată cele mai bune site-uri web cu video online pe care le puteți utiliza cu încredere.

Vod TVP

În resursele TVP sunt filme de caracter de la PRL și perioada mai nouă, puse la dispoziție ca parte a platformei Vod TVP. Site-ul funcționează pe platforma Silverlight. Unele dintre materiale sunt libere, altele necesită câteva taxe de zloți.

Zona VOD

VOD Zona este o platformă comercială care oferă acces la o ofertă de film bogată. Majoritatea sunt plătibile, dar există și o zonă de PLN 0, care vă permite să testați serviciul pe materialele gratuite. Prețurile de închiriere de film sunt de la câteva la o duzină de zloți.

Jucător.EN

Jucător.Pl care aparțin lui TVN VOD, care a crescut de la TVN Player. În oferta de servicii, lângă programe și seria TVN, găsim și filme care apar pe antena de televiziune. Oferta este bogată și conține nu numai producții vechi poloneze, ci și hollywood și cinema europeană cu stele de format global.

Ipla.televizor

IPLA este o platformă de vod polsatiană, unde veți găsi filme gratuite și plătiți care apar pe canalele acestui televizor. Materialele pot fi vizualizate atât cu o aplicație dedicată, cât și cu un browser.

Kinoplex

Grupul Agora a pregătit serviciul dvs. VOD, oferind o varietate de filme de caracteristici, adesea mai puțin cunoscute, care pot fi închiriate pentru câteva zloți. Kinoplex are, de asemenea, o bază de date de film disponibilă gratuit.

Vodeon

Vodeon este un serviciu de vod ușor diferit, care în loc să ofere hituri poloneze și străine din trecut, se concentrează asupra producțiilor de nișă a genului anime și a oroarei. În plus față de aceste producții, există și alte filme aparținând speciilor populare (acțiuni, criminali), dar puterea vodeonului se află într-un caracter de nișă și un preț scăzut de închiriat - de la PLN 1.23 Up pentru un film.

Recomandat
Lasă Un Comentariu