Principal » Internet » Urmăriți cel de-al doilea episod de bunuri vii vineri la ora 18:00

Urmăriți cel de-al doilea episod de bunuri vii vineri la ora 18:00

Internet : Urmăriți cel de-al doilea episod de bunuri vii vineri la ora 18:00

Vă invităm să urmăriți cea de a doua secțiune a programului goodprograms live. - noua formula video, în cazul în care puteți participa direct prin comunicator Skype. Transmisie în următoarea vineri la ora 18:00.

Acum o săptămână am vorbit despre Windows 10 și sisteme mobile. În această săptămână, fără îndoială, una dintre cele mai interesante evenimente promite să fie conferința de mâine Apple, în timpul căreia vor fi demonstrate iPad-uri noi, dar, probabil, de asemenea, MacBooks AIR cu retina. Va realitate realitatea așteptărilor de data aceasta, încercați să răspundeți în programul de vineri. Un mare hit din această săptămână, de asemenea, sa dovedit a fi prim-ministru Firefox 33, care a accelerat puternic - dar o lungă perioadă de timp, cu toate acestea, el nu deține un browser berangle regal, astfel încât acestea au încă multe de făcut înainte de Mozilla. Este Firefox, dar orice șansă de a se întoarce la tron ​​deloc, avem deja o hegemonie Google ireversibilă (nu numai pe browsere)? Aceste și alte teme intenționează să se mute în programul de vineri.

Cele mai importante nu vor, bineînțeles, conversațiile noastre în studio, ci comentariile și recenziile dvs. Vă recomandăm insistent să participe la program prin Skype. În timpul transmisiei, așteptăm apeluri sub autentificare Goodprampl. Pentru a maximiza șansele de a apela programul și de a oferi această oportunitate cât mai mulți oameni posibil, vom introduce o mică schimbare: cerem fiecărui apelant pentru un subiect unic ales sau aproximativ o întrebare în discuție. Gândiți-vă, prin urmare, declarațiile dvs. mai devreme și, cu siguranță, programul va fi mai dinamic și mai atractiv.

De asemenea, vă reamintim despre competiția noastră în care v-am cerut să înregistrați un clip video de 60 de secunde cu termenii dvs. despre noile tehnologii, comentarii pentru evenimentele recente etc. Poate fi, de asemenea, o screencast. Așteptăm aplicațiile dvs., puteți pune un film pe YouTube și să ne dați un link sau să trimiteți pur și simplu un fișier video la editor. Cea mai interesantă înregistrare pe care o emităm, iar autorul va recompensa synologia fișierului de rețea (NAS) DS214SE.

Încă o dată: vineri, 18:00. Fi cu noi! :-)

Cum să sunați la program?

Un webcam de bază și un microfon trebuie să participe la program, echipat în prezent cu aproape toate laptopurile. Mai presus de toate, totuși, este nevoie de un Messenger Skype gratuit, care poate descărca în mod natural din portalul nostru. Dacă încă nu aveți un cont Skype sau un cont Microsoft, trebuie să le înregistrați după instalarea comunicatorului. Apoi recomandăm o conversație de testare, de exemplu utilizând funcția ECHO în Skype însăși.

După începerea programului, vom lua apeluri sub autentificare Goodprampl. Transmisia YouTube este implicată în câteva duzini de întârziere, deci pentru momentul apelurilor la program este necesar să dezactivați fereastra cu difuzarea sau închiderea browserului pentru a evita reverberarea. O imagine a camerelor și a sunetului nostru din studio va fi disponibilă fără întârziere în fereastra Skype Talk.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Comunitate

Recomandat
Lasă Un Comentariu