Principal » Internet » Şef! Puneți-vă de la Wilkinson Hydro Connect 5

Şef! Puneți-vă de la Wilkinson Hydro Connect 5

Internet : Şef! Puneți-vă de la Wilkinson Hydro Connect 5

O mulțime de timp a trecut deja de la conferințele de dezvoltare a primăverii, vom aștepta, vom avea, de asemenea, o mulțime de premieri de toamnă hardware. Vara complet, și aceasta este o bună ocazie de a pluti un pic din software, hardware sau securitate. De aceea, am decis să ia o provocare de Wilkinson, dar cele mai multe dintre toți cititorii de bună-programe vor beneficia. Avem o concurență neobișnuită pentru dvs.

Ce se întâmplă?

O nouă mașină Wilkinson, Hydro Connect 5 a lovit rafturile. Acesta se distinge prin, printre altele, că în loc de o bandă regulată a cartușului de ras folosit gel hidratant, care calmează aftershave rezultat. Recipientul este înclinat, care este o soluție interesantă, dacă vrem să ridice greu accesibile locuri. În plus, obiectivele foarte precis și fără blocaje datorită a 5 lame cu tehnologie pentru a împiedica pătrunderea pielii între lame, așa-numitul așa-zis. Gărzile de piele. De asemenea, merită remarcat faptul că Hydro Connect 5 cartușele se potrivesc cu toate mânerele de fuziune Gillette, datorită căruia utilizatorii acestor mașini pot încerca lame fără a înlocui mânerul.

[1/4

Așteptați o referință cu privire la posibilitatea de sincronizare a datelor cu o aplicație smartphone sau o colecție de statistici la o rasă de dimineață? Nu de data asta. Wilkinson a mers la tema într-un mod nobil și puțin uitat: oferind cea mai înaltă calitate în măsura în care utilizarea Hydro Connect 5 - în bărbierit.

Şef!

Împreună cu marca Wilkinson Sword, vă invităm să joace, în cazul în care va fi capabil de a trăi facial redactorului-șef de bune-programe pentru totdeauna. De astăzi, timp de șapte zile, puteți găsi pe mașinile ascunse pe site-ul nostru. După găsirea primului, va fi lansat cronometrul. Când găsiți în cele din urmă o mașină de 10 mașini și vă garantăm că sunt bine îngropați, o luptă șefului vă așteaptă.

Pe mine. Nu vreau să stric surprize, așa că am spus doar că nu va fi ușor. Hydro Connect 5 mașini de la marca Sword Wilkinson va merge în fiecare zi pentru până la 100 de persoane care se ocupă de sarcină cât mai curând posibil. Știți poziția sa în clasamentul pregătite de noi. Noroc!

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu