Principal » Internet » Offline Harta Navigation Tracker3.0

Offline Harta Navigation Tracker3.0

Internet : Offline Harta Navigation Tracker3.0

Navigarea hărților offline este o aplicație care efectuează navigație de mașini și ciclism, care a fost creată de VirtualMaze și a pus la dispoziție utilizatori gratuit cu dispozitive mobile Android și IOS. Printre avantajele sale, înlocuiți faptul că funcționează offline fără a trebui să se conecteze în mod activ la rețea.

Prima lansare

Începem să lucrăm cu navigarea offline de pe o scurtă configurație a funcțiilor de bază, inclusiv definirea în ce scop, va fi utilizată navigație (în mod privat, taxi etc.). Bazându-se pe acesta din urmă, funcțiile asociate cu alegerea noastră vor fi activate. Într-o altă etapă, aplicația va afișa un tutorial scurt. După cum sa menționat, navigația a funcționat offline, dar este necesar să se descarce hărți ale țărilor sau ale continentelor selectate.

Interfață și servicii de navigație

Interfața aplicației se referă la soluții competitive de acest tip. Utilizatorii care au folosit vreodată navigația Sygic sau Osmand se vor găsi, de asemenea, în navigarea offline. În mod similar, cazul arată că este o modalitate de manipulare. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți locația inițială (sau să utilizați indicarea automată a locației curente) și să definiți adresa de destinație. Aplicația vă permite să adăugați puncte indirecte. Programul va determina apoi traseul și va propune rute alternative, afișează informații despre distanța și timpul de călătorie și vă va permite să începeți navigarea.

Navigarea de hărți offline oferă o bază de date POI extinsă. Cu această funcție, găsiți rapid și convenabil în locația selectată restaurante, farmacii, magazine, hoteluri, biblioteci, școli și multe servicii diferite și întreprinderi comerciale.

Caracteristici cheie de aplicare:

  • Navigare offline pentru Android și iOS
  • Descărcarea de hărți ale regiunilor selectate
  • Interfață grafică clasică de navigare
  • Baza de date spora POI
  • Gratuit și polonez

Recomandat
Lasă Un Comentariu