Principal » tehnologii » Birou pe Android

Birou pe Android

tehnologii  : Birou pe Android

Pachetul Microsoft Office Office este probabil cel mai popular instrument pentru ambele navigare, precum și crearea și editarea diferitelor tipuri de documente - text, foi de calcul, prezentări multimedia etc. În prezent, în epoca dispozitivelor mobile portabile, este bine să aveți și un astfel de pachet instalat și pe un smartphone sau tabletă. Vă va permite să vizualizați rapid documentele, să prezentați rapid o prezentare rapidă într-un loc în care nu vă luați computerul cu dvs. sau să permiteți să navigați în regnuri importante. Mai jos veti gasi un clasament, în opinia noastră, cele mai bune și mai presus de toate aplicațiile de birou gratuite care vă va permite să vizualizați și să editați de bază formate de documente.

Prima Office de Olive

Una dintre cele mai bune de pe piață, pachetul de birou liber este, fără îndoială, fără îndoială, Prima Office de Olive. Aplicația se poate lăuda cu o serie de funcții care sunt în zadar pentru a căuta concurență. În plus, are opțiuni până în prezent rezervate numai produselor plătibile. Datorită pachetului prezentat, putem, printre altele, vizualizarea și editarea documentelor în formate: Doc, Docx, XLS, XLSX, PPT, PPTX, CHM, MTH și PDF. Vom conta pe funcțiile de bază ale programului:

- Formatare,

- Copierea, ștergerea și lipirea oricărui conținut,

- Managementul sistemelor grafice,

- Abilitatea de a crea și de a edita tabele,

- Editarea celulelor text.

Mai mult, Olive Biroul Premium vă permite să se integreze cu un număr de servicii în cloud. De asemenea, merită adăugat că meniul programului a fost pregătit special pentru a lucra cu ecrane tactil atât smartphone-uri mici, cât și comprimate HD.

Oficiul Kingsoft

Un alt pachet de birou destul de popular, care va înlocui cu succes biroul tradițional MS Oficiul Kingsoft. Întregul oferă o funcționalitate foarte similară ca aplicația descrisă anterior. Acest program este un echivalent mobil existent pentru mulți ani de un pachet tradițional de birou pentru cooperare cu PC-urile. Conform asigurări producătorului, versiunea mobilă a fost optimizată în primul rând pentru a lucra pe ecranele HD de înaltă rezoluție. Cu toate acestea, nu ar trebui să avem probleme obtinerea în jurul meniului ușor smartphone-uri mai mici. Putem include funcțiile de bază ale programului:

- DOC, DOCX, TXT, XLS, XLSX, PPT, PPTX și PDF,

- Integrarea cu cei mai populari clienți de e-mail,

- Editarea și introducerea graficelor,

- Abilitatea de a crea și de a edita tabele,

- Built-in, ușor de utilizat Manager de fișiere,

- Editare avansată a textului,

- Copierea și lipirea elementelor.

Creatorii aplicației adaugă că întregul este, de asemenea, care se ocupă perfect de funcționarea tastaturilor fizice externe, datorită căruia utilizarea pachetului devine și mai convenabilă.

Microsoft Office Mobile

La sfârșitul funcționarului, disponibil de la Microsoft disponibil recent - Microsoft Office Mobile. Acesta este un echivalent Android al unui pachet popular de birou la nivel mondial. Se compune din: Mobile Word, Mobile Excel, PowerPoint mobil. Întregul vă permite să răsfoiți și ediția de bază a documentelor de text populare, foi de calcul și prezentări multimedia. Un meniu special conceput a fost perfect adaptat pentru a gestiona prin ecranul tactil. Office Mobile acceptă, printre altele, suport pentru multe fonturi, animații, grafică și forme, care au inspectat documentele să se uite identic ca pe ecranul computerului. Nu a existat o opțiune de copiere, adăugând grafică, desenarea tabelelor sau editarea textului. Funcția Cloud permite stocarea la distanță a documentelor noastre cele mai importante, fără a fi nevoie să le salvăm în memoria dispozitivului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu