Principal » Internet » Securitate ofensivă: Protonmail a lăudat un atac asupra site-ului de phishing

Securitate ofensivă: Protonmail a lăudat un atac asupra site-ului de phishing

Internet : Securitate ofensivă: Protonmail a lăudat un atac asupra site-ului de phishing

Atacurile hackeri sunt recunoscute în multe țări ca fiind ilegale și pedepsește. Indiferent de cine le face. Prin urmare, companiile care în represalii pentru atac au luat în scopul serverelor cibernetice, comite și o crimă. Nu se știe cât de mare este amploarea unor astfel de atacuri de represalii, pentru că aproape cineva admite la realizarea lor. Recent, proprietarul protonmail a recunoscut.

Potrivit plăcii de bază, totul a început cu expertul Tweet DS. Securitatea IT cunoscută sub numele de x0z, care a prezentat capturi de ecran cu e-mail-uri care se referă la destinatari de mesaje către un site de autentificare de protonmail fals. În organism, e-mailul a fost încurajat să se înregistreze în revendicarea faptului că informațiile despre factura restante așteaptă în oficiul poștal. Acesta este un atac de tip phishing evident primitivă, iar reprezentanții ProtonMail nu au intenționat să părăsească afacerile.

Zhakowaliśmy site-ul de phishing, astfel încât link-ul nu mai este activ, răspunse propriul său Tweet. Ei și-au dat seama rapid că au fost suprasolicitați pentru că probabil că nu numai că au comis o crimă, dar l-au lăudat în public. Intrarea a dispărut rapid din rețea, dar Internetul își amintește totul. X0rz a reușit să facă o captură de ecran a intrării de protonmail și să o distribuie. La scurt timp după aceea, la cererea reprezentanților Protonmail, și-a îndepărtat propria intrare.

Unii oameni sunt de fapt Mad #protonmail (mai) au hacked înapoi pentru a elimina un loc de phishing. Ce crezi despre? #Hackback #fishing

- X0RZ (@ x0rz) 17 august 2017 Pressmail de coasere, întrebat de jurnaliști pentru întregul caz, a început să se retragă cu cancer. El a afirmat că intrarea despre revansa Hacker a fost condus de un zvonuri neconfirmate despre ceea ce ar putea sau nu ar putea întâmpla. Din motive pe care, probabil, ați înțeles, nu putem furniza informații despre datele privind încercarea de a ataca un phishing și nu putem confirma sau nega dacă ceva sa întâmplat.

Ombudsmanul a recunoscut totuși că compania sa este mulțumită că legătura cu un site fals nu mai este activă. Și ce părere aveți despre practicile similare? Dacă o astfel de siguranță ofensivă ar trebui să fie pedepsită? Sau administrația de protonmail merită în acest caz numai critici? Împărtășiți opiniile dvs. în comentarii.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu