Principal » Internet » Recuperarea fotografiilor din memoria telefonului

Recuperarea fotografiilor din memoria telefonului

Internet : Recuperarea fotografiilor din memoria telefonului

Recuperarea datelor pierdute foarte des este o mare problemă. Dacă doriți să recuperați fotografiile, documentele sau alte fișiere de pe hard disk-ul computerului, sarcina nu este foarte complicată. Cu toate acestea, ce să faceți dacă vom șterge accidental fotografiile preferate din memoria telefonului nostru și am dori să le accesez din nou?

Nimic pierdut. Există mai multe modalități de a recupera datele din memoria internă pe telefonul dvs. smartphone sau pe cardul de memorie SD instalat în acesta. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna de succes, dar există întotdeauna o șansă bună de a restabili fișierele cele mai șterse. Cum să o facă?

În primul rând, descoperim un program special numit un program special pe disc Recuperarea avansată a discurilor. Versiunea sa de testare vă permite să utilizați toate funcționalitățile timp de 15 zile. Ar trebui să fie suficient de liniștit pentru a recupera fișierele șterse. Recuperarea avansată a discurilor Poate restaura datele atât de pe hard disk-uri, cât și din memoria externă, inclusiv smartphone-uri și comprimate Android. Acest program se poate lăuda cu un mecanism avansat de scanare și un serviciu simplu de meniu care nu ar trebui să provoace chiar și utilizatorii cel mai puțin avansați. Doar literalmente câteva clicuri pentru a restabili fotografiile, documentele, muzica sau alte fișiere pierdute.

După începerea programului, alegem un suport care va fi scanat. În cazul nostru este o memorie portabilă (smartphone). Deci, Mark Amovibil și faceți clic pe Scaneaza acum.

Acum vor apărea opțiunile Scanare rapidă (Scanare rapidă) și Scanare amanuntita (Scanare precisă). Vă recomandăm să alegeți această a doua opțiune. Scanarea durează mai mult, dar memoria smartphone-urilor va fi verificată mai bine, ceea ce vă va permite să găsiți mai multe date pierdute.

După finalizarea scanării, selectați dosarul din care dorim să recuperăm fișierele șterse și faceți clic pe Recupera. Apoi alegem un dosar la care vrem să le aruncăm și să vă pregătim! Ștergerea fotografiilor, filmelor sau documentelor sunt stocate în memoria telefonului sau pe hard diskul computerului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu