Principal » Software » Recuperarea parolei pentru rețeaua wireless wireless

Recuperarea parolei pentru rețeaua wireless wireless

Software  : Recuperarea parolei pentru rețeaua wireless wireless

În zilele noastre trebuie să ne amintim o mulțime de parole și combinații de numere: PIN pentru cont, telefon, parolă pentru e-mail, sistem, comunicator etc. Setarea aceleiași parole la fiecare ocazie nu este o idee bună, dar pe de altă parte, venind un alt serviciu pentru fiecare serviciu ne face mai devreme sau mai târziu uităm de ceva. Ce trebuie să faceți dacă parola dvs. WiFi va rămâne din cap?
Un program poate fi o rețetă pentru o astfel de problemă HONELLESKEYVIEW. Aceasta este o aplicație mică și foarte simplă de utilizat, prin care vom recupera salvate și stocate pe tastele Windows la rețelele fără fir cu securitate WEP / WPA. Observați imediat că acest lucru nu este un program de a sparge parolele și hacking rețele fără fir - hackerii hambare vor fi cu siguranță dezamăgiți.
Program HONELLESKEYVIEW Voi lucra când încercăm să ne conectăm la propria rețea de domiciliu. De obicei, sistemul ne cere să oferim parola potrivită - cheia. Din fericire, în majoritatea cazurilor, sistemul solicită această cheie numai la prima conexiune - conexiunile ulterioare sunt denumite automat, deoarece cheia este salvată și sistemul în sine o dă. Cheia de rețea cunoscută de noi este salvată pe un disc pe computer, din păcate, utilizatorii nu o pot citi cu moduri tradiționale, în general disponibile. Programul WirelesseyView vă permite să recuperați rapid și ușor parolele salvate în toate rețelele securizate cu care ne-am conectat. Suportul programului este limitat la doar câteva clicuri de mouse.

După începerea aplicației în fereastră, o listă a tuturor rețelelor memorate la care ne-am conectat împreună cu informațiile de bază despre acestea. Cele mai importante informații sunt parola naturală, dar în plus, putem verifica tipul de asigurare a unei rețele date, numele dispozitivului ETC. Toate informațiile despre rețele pot fi exportate în documente în formate TXT, HTM, HTML, XML sau CSV.

Recomandat
Lasă Un Comentariu