Principal » Android » Plecarea zgârie-nori

Plecarea zgârie-nori

Android  : Plecarea zgârie-nori

Plecarea zgârie-nori este un joc aparent foarte simplu de strategie online, care necesită utilizatorul care nu este corect să gestioneze. Aceasta este o altă producție de supramobile, care este disponibilă pe un PC din browserul web și pentru dispozitivele mobile.

Jocul arata ca?

În timpul gameplay-ului, jucăm rolul unui zgârie-nori în zgârie-nori de plecare, iar sarcina noastră este expansiunea și îmbunătățirea acesteia. Interfața aplicației este foarte simplă, iar distracția în sine se limitează la clic pe opțiunile afișate pe ecran. În ciuda simplității lor, ea poate atrage și oferă o distracție mare timp de multe ore.

Începem jocul dintr-o mică clădire cu trei etaje. Asta este ceea ce câștigăm un numerar virtual, care adesea necesită o sarcină simplă de la noi. Profiturile obținute pentru a fi utilizate pentru construirea următoarelor pardoseli ale zgârie-nicării noastre. Un aspect important al gameplay-ului este chiriașii care, în majoritatea cazurilor, ei lucrează la un anumit etaj. Satisfacția lor se traduce în câștiguri. În zgârie-nori cool, nu puteți uita livrările de bunuri pentru servicii și magazine.

Aspecte sociale

În calitate de proprietar al unui zgârie-nori, ne putem alătura orașului și împreună cu alți jucători împreună pentru a lua un joc. Un astfel de sprijin comunitar și cooperează între ele în îndeplinirea sarcinilor speciale, îmbunătățirea clădirilor sau turneelor ​​jucate între orașe. Chat și forum pentru discuții au fost oferite jucătorilor.

Caracteristicile cheie ale jocului:

  • Aparent strategie online simplă
  • Extinderea propriului dvs. zgârie-nori
  • Profituri pentru a face sarcini simple
  • Posibilitatea de a se alătura comunității urbane și de a vă distra distracția cu alți jucători

Recomandat
Lasă Un Comentariu