Principal » Internet » Lucky Xbox One - Xbox One S va fi cu 40% mai mic, obțineți unitatea 2TB

Lucky Xbox One - Xbox One S va fi cu 40% mai mic, obțineți unitatea 2TB

Internet : Lucky Xbox One - Xbox One S va fi cu 40% mai mic, obțineți unitatea 2TB

Adevărat în câteva ore îl vom vedea oficial și acum putem să ne uităm la imaginile care au venit în rețea. Microsoft pregătește o versiune mai mică de Xbox One sau Xbox One S. O consolă subțire este de 40% mai mică decât prototipul.

Imaginile au apărut pe forumuri și să confirme bârfele anterioare cu o versiune mai mică a consolei. Infonomii au vorbit despre o diferență de dimensiune de 40%, ceea ce cu siguranță consola Microsoft nu va face rău. Imaginile arată o consolă într-o carcasă albă și cu un controler alb, care este o variație frumoasă.

Fragmentele noilor specificații ale consolei au ajuns la mass-media. Microsft intenționează să introducă o unitate de 2 TB și capacitatea de a reda imaginea în rezoluția 4k și folosind tehnici HDR. Se spune, de asemenea, despre sursa de alimentare încorporată, pentru prima dată în mulți ani. În cele din urmă, și consola nu va trebui să stea orizontal și ca Xbox 360, veți putea să o puneți pe verticală. Nu știți ce se va schimba în controler, în afara culorii carcasei.

Unele surse au vorbit despre cea mai ieftină Xbox una, dar mai degrabă nu va fi cea vizibilă în imagini, cu un disc mărită.

Anul viitor "mare " xbox va fi reîmprospătată. Va fi pregătită din punct de vedere tehnic pentru a lucra cu ochelarii Oculus Rift și datorită mai multor puteri de calcul poate gestiona jocurile 4k. Microsoft se presupune că încearcă să coopereze cu producătorul Gogli VR, dar pentru moment nu se știe ce negocieri vor aduce.

Totul va explica luni la ora 18:30.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu