Principal » Internet » Slimming Windows 10 scripturi PowerShell - rapid, eficient și ireversibil

Slimming Windows 10 scripturi PowerShell - rapid, eficient și ireversibil

Internet : Slimming Windows 10 scripturi PowerShell - rapid, eficient și ireversibil

Pe Githuba a existat un set foarte util de scriptowshell, care vă permite să slăbiți rapid și eficient * Windows10, eliminând din sistem diferit, inutil pentru majoritatea funcțiilor utilizatorului. Pachetul numit Windows 10 trebuie utilizat chiar și pentru că nu necesită instalarea de software suplimentar și fiecare dintre cele conținut acolo face doar un singur lucru, dar este bun - astfel încât să puteți dezactiva exact ceea ce vrei.

Pentru a utiliza ScriptBloat Windows 10, executați PowerShell de la EnttlementIniministrator, apoi eliberați set-executorizorizat - și confirmați modificările cu o cheie a. În directorul scripturilor subsol, scripturile individuale și modulele de comandă ar trebui să fie încă deblocate

LS -Rturse *.PS1 | Deblocați-fișier ls -Recusse *.PSM1 | Debloch-dosar

O comandă în consola Vom repara setările de confidențialitate ale Windows 10

În prezent, wzestawie sunt script-uri pentru a bloca telemetrie, dezactivați servicii inutile, Windows Defender pentru a bloca, setările de confidențialitate fix, îmbunătățirea funcționării interfejsuużytkownika (în principal mouse-ul și tastatura), zablokowaniaautomatycznych upgrade-ul Windows Update, eliminați și să dezactivați integrarea modernă zbędnychaplikacji cu nor onedrive.Experimental_unfuckery scenary.PS1 nu ar trebui să fie folosită, cu excepția cazului în care sunteți riscatori - îndepărtează din sistem, un alt, suspect în funcție de autorii lucrurilor.

Suntem, de asemenea, mai multe użytecznychnarzędzi pentru a dezactiva planificatorul de sarcini sau wbudowanjwyszukiwarki, modul Dumnezeu comutator sau zainstalowaniapodstawowych opensource "aceste pachete din coșul de ciocolată de depozit.

Apelarea scriptului se aprinde la catalogul în care au fost desfăcute pachetul și versurile . Numescript.PS1. După finalizarea scripturilor, puteți restabili Restrucția Powerhella de securitate implicită.

Notă: Amintiți-vă, modificările cu nervuri sunt ireversibile. Aici nu există nici o funcție anulată.Cu toate acestea, am testat aceste scripturi pe mai multe instalații Windows 10, nu au stricat nimic. De aceea Deblow Windows 10 a venit la software-ul Basurnry.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu