Principal » Internet » Refreshed Huawei P8 Lite ar fi perfect, dar suflă de la el samsung

Refreshed Huawei P8 Lite ar fi perfect, dar suflă de la el samsung

Internet : Refreshed Huawei P8 Lite ar fi perfect, dar suflă de la el samsung

Nu suntem destul de siguri dacă acest loc de muncă pentru anunțurile lui Robert Lewandowski sau doar o mare valoare pentru bani, a făcut smartphone-urile Huawei să se vândă bine în Polonia. Rezultatele mari de vânzări vor trage cu siguranță P8 Lite, care este doar o medie excelentă. A fost doar arătat de succesorul său, mai eficient, dar avem temeri că deja mai puțin formate.

Huawei P8 Lite (2017) A abordat un model mai înalt - P9 Lite și, de asemenea, a câștigat o inimă mai eficientă. Procesorul Kirin 655 alcătuit din opt nuclee A53 a fost găsit în interior, iar aspectul Mali-T830MP2 corespunde procesării graficelor. În ceea ce privește predecesorul, cantitatea de memorie de operare disponibilă a fost, de asemenea, mărită, acum obținem 3 GB și pe datele de 16 GB cu posibilitatea de a adăuga alte gigabyți utilizând o cartelă de memorie.

Afișajul principal este deja complet HD, iar diagonala sa este de 5,2 inci. Cea principală, plasată în spatele camerei foto efectuează fotografii la o rezoluție maximă de 12 mp și are un apset F / 2.0. Pe spate a existat, de asemenea, un cititor de amprente al cărui mai vechi P8 lite avea lipsă. Pentru a face un autoie, vom primi o cameră de 8 MP, iar o baterie non-curent cu o capacitate de 3000 mAh ar trebui să ofere un timp de lucru satisfăcător - Huawei reflectă opțiunile ample de economisire a energiei.

Precedentul P8 Lite nu numai că a oferit un raport foarte bun de performanță și calitate pentru bani, dar a fost, de asemenea, un smartphone foarte atractiv. Versiunea reîmprospătată cu colțuri relativ rotunjite a început să semene cu dispozitivele Samsung de top. P8 Lite (2017), ca și în cazul în care a pierdut pe un aspect elegant, un păcat. Desigur, pentru opinia finală, vom aștepta până când vă îndreptați. Nu știm când apare în Polonia, dar acest lucru ar trebui să aibă loc destul de repede - la sfârșitul lunii ianuarie va începe să meargă la țările europene selectate pentru 239 de euro și, prin urmare, aproximativ 1050 PLN.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu