Principal » Internet » Protecția împotriva versiunii AVG 2016: Sincronizare și gestionare la distanță

Protecția împotriva versiunii AVG 2016: Sincronizare și gestionare la distanță

Internet : Protecția împotriva versiunii AVG 2016: Sincronizare și gestionare la distanță

AVG a anunțat astăzi premiera mondială a unei noi versiuni a pachetului său anti-virus, unul dintre cele mai populare programe de acest tip, potrivit producătorului folosit de 200 de milioane de persoane din întreaga lume. În acest an, au fost pregătite o mulțime de produse noi, ceea ce va extinde în mod semnificativ funcționalitatea software-ului, inter alia, în ceea ce privește sincronizarea cu dispozitivele mobile.

Din versiunea din 2016, versiunea gratuită și comercială a pachetului va avea funcția AVG Zen. Vă permite să creați o rețea de dispozitive acoperite de protecția antivirusului și capacitatea de a comanda acest computer sau smartphone cu Android sau iOS. Datorită acestui fapt, va fi posibil, printre altele, ordinea de scanare la distanță pe orice dispozitiv sau pe toate conectate la rețea, precum și activități de planificare și primirea mesajelor despre amenințări.

[1/2

În ceea ce privește programul anti-virus la fel de eficient, AVG a plasat-o pe nor. Schimbul de date cu servere externe este de a servi în primul rând pentru automatizarea recunoașterii dăunătorilor. În cazul noilor amenințări care nu au fost încă catalogate de o echipă de informații privind amenințările AVG să fie trimise pe serverele companiei, care vor fi, de asemenea, utilizate ulterior altor utilizatori pentru a crea un sistem automat de avertizare timpurie.

Elementul său va deveni, de asemenea, smartphone-uri. Dispozitivele mobile trebuie să devină un centru important pentru schimbul de date privind noile amenințări, probabil datorită numărului tot mai mare de atacuri. În cazul lor, întregul proces a scurtat semnificativ timpul necesar pentru identificarea malware-ului. Acesta a fost îmbunătățit (de asemenea, datorită schimbului de date cu un nor) modul anti-furt, datorită cărora de acum pe mai rapid și mai precis va fi capabil de a urmări locația smartphone.

[1/2

În plus față de noua versiune a software-ului de protecție AVG, care, de asemenea, a lansat o altă tranșă de instrumente pentru îmbunătățirea performanței computerului. Un popular AVG PC TuneUp are o noua viziune vedere al proceselor active, producătorul de asemenea, se mândrește cu faptul că programul este capabil să recunoască fișierele inutile. Este, ca un pachet antivirus, complet compatibil cu cele mai recente ferestre.

Pachetul Antivirus AVG 2016 este, desigur, în baza noastră de date. AVG Antivirus este disponibil într-o versiune gratuită și comercială, cu o perioadă de încercare de treizeci de zile. De asemenea, puteți descărca o versiune de treizeci de zile a AVG Internet Security 2016. În ambele cazuri după o lună, software-ul merge automat la versiunea gratuită. De asemenea, este disponibil pentru instrumentul de optimizare AVG PC TuneUp 2016.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu