Principal » Internet » Protecție ca serviciu în lansarea AVG: pachete pentru un număr nelimitat de postări

Protecție ca serviciu în lansarea AVG: pachete pentru un număr nelimitat de postări

Internet : Protecție ca serviciu în lansarea AVG: pachete pentru un număr nelimitat de postări

Din ce în ce mai multe companii decid să ofere protecție sub forma unui serviciu în loc de software clasic. AVG a introdus trei pachete de protecție noi de vânzare. Ele constau din module diferite, dar au un factor comun: în timp ce utilizatorii plătim o singură dată, indiferent de numărul de dispozitive protejate. Din ceea ce puteți vedea, nu numai Symantec în ultimul său pachet Norton Security a decis să înlocuiască software-ul tipic de servicii de protecție.

Cea mai importantă schimbare în comparație cu pachetele distribuite anterior este un nou mod de acordare a licențelor. În cazul unei noi oferte, utilizatorul plătește o licență pentru serviciul, și de a folosi software-ul de protecție poate pe poziții: nelimitat astfel de calculatoare și smartphone-uri sau tablete. Pentru a facilita gestionarea tuturor instalațiilor, este de asemenea pregătit un nou panou AVG ZEN, instalat cu pachete noi și, de asemenea, disponibil prin intermediul site-ului producătorului și ca o aplicație mobilă. Utilizatorul nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea componentelor individuale ale pachetului, Zen o face pentru el, și după operație permite pentru a comuta rapid la anti-virus, de optimizare a sistemului sau modulul de confidențialitate.

Prima noutate este costa 169 PLN AVG Performance. Kitul include Tuneup PC pentru optimizarea sistemului ca NP. defragmentarea, manager de autostart, purificarea la distanță a calculatorului, inutile modul de ștergere fișier, ascunde programele inactive, precum și un motor de căutare duplicat. În plus, ca parte a licenței, utilizatorul poate instala aplicația AVG Cleaner pe smartphone-urile și tabletele din sistemul Android. Acesta vă permite să ștergeți fișierele inutile, să ștergeți aplicația, să curățați browserele temporare, să căutați fișiere mari, precum și configurarea profilurilor de alimentare. Al doilea pachet Costing PLN 196.99 AVG Protecție. În versiunea PC, conține anti-virus și un firewall, o scanare a rețelelor sociale, un modul antispam, un seif pentru a proteja fișierele importante, protecția e-mail și funcția de protecție la distanță. Versiunea Android nu numai scanează fișierele, dar, de asemenea, conține o funcție anti-furt, blocarea conexiunilor nedorite, de protecție aplicație utilizând o parolă, de blocare precum și de la distanță a unui dispozitiv mobil.

Cea mai extinsă versiune este prețul la 267 PLN AVG Ultimate. Această ediție conține toate funcțiile disponibile în cele două pachete anterioare, deci este o colecție completă de software oferite de AVG și, în plus, acceptă maki. Toate prețurile se aplică unei licențe anuale pentru un număr nelimitat de postări. Producătorul nu a demisionat din pachetele emise până în prezent, astfel încât să puteți utiliza în continuare licențiat în mod standard: GRATUIT AVG gratuit 2015, mai extins AVG antivirus 2015, echipat cu o securitate completă AVG Internet Security 2015 și destinate îmbunătățirii eficienței a sistemului AVG PC TuneUP 2015. Versiunile noi trebuie să fie caracterizate printr-o interfață împrospătată, un indicator de detecție mai mare, precum și un mecanism îmbunătățit pentru aplicare analiza și detectarea de noi amenințări.

Pe măsură ce oferta AVG cade la concurs? Trebuie să recunoaștem că, deși introducerea a trei noi pachete introduce o mizerie, o nouă metodă de licențiere pare o soluție foarte interesantă. În cazul unei achiziții pentru o întreagă familie echipat cu mai multe calculatoare și smartphone-uri cu Android sau o companie mică, costurile pot fi semnificativ mai mici decât până în prezent. Întrebându-se dacă alți producători de software de securitate vor transmite, de asemenea, un astfel de model de vânzări.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu