Principal » Android » Teritoriul apărătorului1.0.4

Teritoriul apărătorului1.0.4

Android  : Teritoriul apărătorului1.0.4

Teritoriul Defender este o combinație interesantă și foarte reușită de mecanică de șah cu principii cunoscute, de exemplu, de la jocurile de apărare turn.

Jocul are două moduri de joc, împărțit în trei campanii lumi și concursuri pentru a alege unul din cele patru personaje ale căror mișcare pe tabla de șah pe care vrem să o ghidez.

În funcție de această alegere și de sarcina atribuită, începem cu unul sau mai mulți eroi, care au fost atribuite roluri adecvate de cifre de șah. Maria este o regină, Bobby și Robbie joacă rolul de turnuri, Paul și Paulo iau rolul lui Gońców, iar Johnny Brothers se vor aprinde călare.

Misiunea principală a jucătorului este de a susține toate atacurile adversarului, astfel încât nici una dintre cifrele sale nu a trecut celălalt capăt al consiliului și nu ne-a bătut. Pentru ca mai rapid să se ocupe de sarcină, vor fi alocate un număr mai mare de puncte. Acest lucru mobilizează să reapară aceleași niveluri și să caute strategii mai optime.

Un mare avantaj al teritoriului teritoriului este colorat, plin de umor grafică. Efecte 3D nu numai că nu se distrează, dar ei diversificându-i. Lumina de corp audio este, de asemenea, foarte bine. Deși regulile jocului nu sunt complicate, merită să apreciem locația completă pentru poloneză și jocul este disponibil gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu