Principal » Internet » Octopus myphone smartphone din Biedronka pentru PLN 499

Octopus myphone smartphone din Biedronka pentru PLN 499

Internet : Octopus myphone smartphone din Biedronka pentru PLN 499

Pe rafturile magazinelor din Bieronka, putem întâlni smartphone-urile, tabletele sau laptopurile la un preț atractiv din ce în ce mai des. Astăzi, MyPhone Q-Smart Premium este atașat la aceste dispozitive, care la un preț scăzut oferă o specificație bună.

Pentru PLN 499, putem cumpăra un smartphone echipat cu un afișaj IPS de 5 inch, cu o rezoluție de 960 × 640 pixeli. Rezoluția este un pic prea scăzută și chiar și pentru acest preț, producătorul ar putea decide pe ecranul HD, pe care mulți oameni ar fi terminat suficient. În interior există un procesor de octopus mediatka MT6592M, care constă din miezuri Cortex-A7 cu 1.4 GHz. La bord există, de asemenea, 1 GB RAM și 8 GB pentru fișierele pe care le putem extinde cardul microSD. Avantajul este abilitatea de a utiliza simultan două cărți SIM, din păcate, a existat un modul LTE. Camera principală efectuează fotografii în 8 mp și are o lampă LED. Cu toate acestea, acesta este destinat apelurilor video sau mai degrabă un autoie are 5 mp. Capacitatea bateriei este de 2000 mAh, iar întreaga lucrare sub inspecția Android 4.4 Kitkat.

Deși pe hârtie, opt nuclee arată foarte bine, smartphone-ul MyPhone nu impresionează cu eficiență. Procesorul utilizat este alcătuit din nuclee care nu sunt eficiente, există 1 GB RAM și, prin urmare, puțin prea puțin pentru Android. Cu toate acestea, amintiți-vă că avem de-a face cu un dispozitiv care costă 499 zloți și la acest preț Myphone Q-Smart Premium este o alegere destul de bună pentru client care nu necesită. Android, precum și majoritatea aplicațiilor ar trebui să funcționeze satisfăcătoare.

Biedronka informează că oferta este valabilă de la 13 august și continuă în timp ce stocurile durează. De asemenea, trebuie amintit că smartphone-ul poate fi găsit numai în magazine mari.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu