Principal » Internet » Despre copierea în Windows 8, un nou explorator și serviciu ISO

Despre copierea în Windows 8, un nou explorator și serviciu ISO

Internet : Despre copierea în Windows 8, un nou explorator și serviciu ISO

Blog Building Windows 8 Conform anunțurilor, sa dovedit a fi o mină a unei revelații pe Windows 8. În ultimele zile, un interes imens a ridicat intrările pe coliziunea numelor la copierea fișierelor și a fișierelor Explorer în Windows 8, care aproape neobservată a rămas informații despre suport pentru vizualizarea imaginilor ISO și VHD.

Să începem cu Windows Explorer. O echipă care se ocupă de managerul de fișiere a examinat cum să folosească acest program în alte versiuni ale sistemului Microsoft, care de ani de zile a făcut oportunități de a nu legătură cu fișiere, cum ar fi navigarea de fotografii. Cercetătorii au decis în cele din urmă să verifice care dintre aceste funcții folosim cu adevărat. Rezultatul probabil nu a surprins pe nimeni - 81.8% din toate comenzile cauzate de utilizatori care participă la studiu sunt 10 operații de bază pe fișiere: lipiți, copiați, proprietăți, ștergere, redenumire și similare. În plus, mai mult de jumătate din comenzi au fost invocate din meniul contextual și o altă comandă rapidă de la tastatură de 30%. Cel mai vizibil element al exploratorului în Stripul de comandă Vista - a fost folosit pentru a apela doar 10% din toate comenzile.

Ca urmare a analizei datelor de mai sus, creatorii următoarei generații de ferestre au creat o panglică pentru explorator. In ipoteza, panglica va facilita accesul la cele mai frecvent utilizate comenzi menținând în același timp respectul pentru trecutul programului și posibilitatea de a versiunilor sale anterioare. Comenzile vor fi un total de aproximativ 200 (inclusiv rotirea fotografiilor, bitlocker și defragmentarea discului), dar acestea sunt cele mai importante să fie bine expuse. Programul va fi, de asemenea, adaptat la lucru pe afișaje panoramice (care nu este ușor în prezența unei panglici ridicate) și, din fericire, veți putea utiliza comenzile rapide de la tastatură în ea, la care ne-am obișnuit cu ani de muncă cu versiuni anterioare de Windows. Pe blogul B8, puteți găsi o dezvoltare mai largă a rezultatelor cercetării și, mai presus de toate, capturile de ecran ale ecranului a creat doar Explorer. Ele sunt doar surprinzătoare cu care Microsoft a menținut un bară de comandă a cărei consumatori evidențiați nu au folosit. Panglica va ocupa o suprafață mai mare a panglicii, probabil că vom afla numai după premiera sistemului.

Suportul de copiere a fișierelor sunt în continuare rafinate la Microsoft. Acum, pe țara de interfață Windows 8 Designers este o casetă de dialog care arată dacă copiam fișiere cu aceleași nume ca existente deja în dosarul țintă. Ca o minciună, dar aparent a provocat o brainstormă destul de fructuoasă în Redmond. Efectul este o fereastră practică care vă permite să lăsați fișierele existente, să suprascrie toate sau să rezolvați conflictele de nume individual pentru fiecare fișier. Procesul de formare a unei casete de dialog și a capturilor de ecran poate fi vizualizat pe blogul B8.

Un fapt interesant este suportul nativ pentru imaginile ISO și VHD. Imaginile ISO Imaginile pot fi montate din Windows Explorer în lotul virtual de eliminare ". Din partea utilizatorului, instalarea unei imagini ISO ca și dvs. nu veți deosebi de plasarea discului optic din unitate, desigur, în afara vitezei de citire. Acest lucru va renunța la instrumentele de tip de instrumente Daemon și să creeze simultan capabilități de distribuție a software-ului pentru Windows 8 (imaginile ISO pot deveni pentru Windows Ce sunt DMG pentru Mac OS X). Un lucru similar cu formatul hard disk virtual utilizat de mașinile virtuale virtuale virtuale și Hyper-V. Aceste imagini pot fi, de asemenea, montate ca discuri virtuale cu posibilitatea de citire și scriere. Problema privind B8 a fost de asemenea dedicată acestei probleme.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe>

Recomandat
Lasă Un Comentariu