Principal » Internet » Despre Google Play on Chrome OS Știm aproape totul - premiera în iunie # io16

Despre Google Play on Chrome OS Știm aproape totul - premiera în iunie # io16

Internet : Despre Google Play on Chrome OS Știm aproape totul - premiera în iunie # io16

În această dimineață, cel mai probabil ca urmare a gresei Google, în descrierea uneia dintre sesiunile privind conferința în curs de desfășurare a I / O, a existat o confirmare oficială că aplicațiile Android vor veni la sistemul de operare crom. Un mesaj a apărut pe blogul dezvoltatorului Chrome 'un mesaj care explică detaliile necunoscute anterior.

Desigur, Google într-o ocazie atât de importantă nu a reușit să se laude de statisticile de popularitate, pe care le-am scris deja astăzi: Corporația a confirmat informațiile obținute de marginea că mai multe computere de la sistemul de operare Chrome au fost vândute în ultimul trimestru decât de la OS X- Ems. Cel mai important element al mesajului este publicarea unui program detaliat de actualizare.

Arată acest lucru ca viitorul PC-ului?

În primul rând, o actualizare care vă permite să rulați Google Play și, prin urmare, aplicația Android va primi următoarele Chromebooks: Acer Chromebook R11, Asus Chromebook Flip și Pixelul Google ChromeBook de anul trecut. Lista, totuși, este mult mai lungă și include partea de leu a dispozitivelor de operare cromată în prezent. Google a lansat un site web care poate fi găsit cu o listă de computere pe care Google Play va fi lovit în acest an.

Note în comunicare returnează încă un aspect: pentru că nu trebuie să trecem cu vederea fragment, am colaborat și cu partenerii pentru a prezenta noi dispozitive concepute special pentru joc. Trebuie să fie admis că sună destul de enigmatic, prima asociere poate fi compatibilă din Chrome OS compatibil cu jocul. Și ce ipoteze au cititorii de programe bune?

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu